Jessy Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 No jo na benzin už dnes nidko jezdit nechce haha ale coby nie.....skor ludia zistuju ze nafta je na nic Tak to tezko, daleko vic lidi uz dnes jezdi naftu (aspon v europe), proto taky o tolik nafta za posl. 15 let stoupla. Nejaka cena ropy je ve skut. asi okrajova (jinak by stejne stoupnul i benzin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i.basso Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ahoj! Chtěl bych se pokusit dát do mojí Octávečky 1,6 55Kw dieselový motor.Máte s tím někdo zkušenost? teda, tak tohle slyším poprvý Ježíšimarjá tohle není normální! Já jsem říkal že ropáka mám a tohle je stará 1,6 55kw. Zajímalo mě to z technického hlediska,nepotřebuju kupovat jiné auto.Na peníze nehledím,spíš bych to pojal jako takovou raritku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 (editace) Tak pokud nevis co s penezma a chces si jen tak pohrát, tak proc ne... ale rozhodne se za ty prachy, co to prijde, daji delat i zajímavejsi a smyslupnejsi veci..... a rozhodne, jedna vec je vymenit agregát, a pak druhá, dát to auto do kupy nejak jako celek, aby bylo trochu pouzitelny - coz rozhodne zabere dalsi spoustu casu... Editováno: 20. Červen 2007, autor: ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.