Publikováno Květen 25, 200718 r ahojky nevite za kolik se da sehnat ta trubkohadica od serva rizenita nejdelsi zakroucena nejak me prosakuje dik moc
Květen 26, 200718 r Promiň ,že se to netýká tvého problému,ale jelikož nechci zadávat nové téma,přidávám svůj problém.Mám Octávku 1,6 74kw 2000 najeto 145000 a nevrací se mi volant do přímého směru v zatáčce,ale jen někdy. V přímém směru to někdy jako zatuhne.Je to dost nepříjemné,zvlášť potom,když to chodilo bez problémů a člověk byl zvyklý,že se mu ten volant vrátí. Tyčky byly měněny před rokem vše bylo ok. V servisu mě řekli po dlouhém vysvětlování závady,že by to měl být zatuhlý hřeben.Když nad tím přemýšlím, nemůžu přijít na to, jak hřeben může zatuhnout,když v nádržce na servo je dost oleje a řízení neteče. jsem z toho na mrtvici výměna, což mi navrhli cca 13 500,kč. Setkal se někdo s takovou závadou.Prosím poraďte.Na pondělí jsem objednán na tu výměnu,ale co když to tím nebude.Pak řeknou,že to bude čerpadlo serva a budou laborovat dál. Další prachy v čudu.Když to měli zvedlé,říkali,že oproti jiné Oktě to jde ztuha. Díky Vám za rady a příspěvky
Květen 26, 200718 r Promiň,že se to netýká tvého problému,ale jelikož nechci zadávat nové téma,přidávám svůj problém.Mám Octávku 1,6 74kw 2000 najeto 145000 a nevrací se mi volant do přímého směru v zatáčce,ale jen někdy. V přímém směru to někdy jako zatuhne.Je to dost nepříjemné,zvlášť potom,když to chodilo bez problémů a člověk byl zvyklý,že se mu ten volant vrátí. Tyčky byly měněny před rokem vše bylo ok. V servisu mě řekli po dlouhém vysvětlování závady,že by to měl být zatuhlý hřeben.Když nad tím přemýšlím, nemůžu přijít na to, jak hřeben může zatuhnout,když v nádržce na servo je dost oleje a řízení neteče. jsem z toho na mrtvici výměna, což mi navrhli cca 13 500,kč. Setkal se někdo s takovou závadou.Prosím poraďte.Na pondělí jsem objednán na tu výměnu,ale co když to tím nebude.Pak řeknou,že to bude čerpadlo serva a budou laborovat dál. Další prachy v čudu.Když to měli zvedlé,říkali,že oproti jiné Oktě to jde ztuha. Díky Vám za rady a příspěvky a geometria je dobra?
Květen 26, 200718 r Nevím,ale když jsem jim říkal,aby začali od geometrie,tak jsem tam došel auto venku a říkali,že je to tím hřebenem.Volant se nevychýlil.Příčka je stále rovně.
Květen 30, 200718 r Takže,až se vám bude sekat a nevracet řízení,tak to může být tou závadou co jsem zjistil u sebe. Vysouvací tyčky na hřebeni byly zespodu rezavé jak lišky.Jak se tam ta rez dostala nevím.Já měl manžety OK. možná bývalá majitelka jezdila s prasklýma.Nevím. Každopádně kdo zjistí protrženou manžetu, spěchejte do servisu. Mě ta sranda vyšla na 13 litrů.
Červen 1, 200718 r psak jsi , že tyčky byli měněny ....... za rok taková liška ???? každopádně..... rada pro všechny
Červen 6, 200718 r ahojky nevite za kolik se da sehnat ta trubkohadica od serva rizenita nejdelsi zakroucena nejak me prosakuje dik moc Mas aspon cislo toho dilu ? Pak se da cena najit treba na www.elit.cz, www.skoda-dily.cz apod. ...
Červen 7, 200718 r Autor 1J0 422 893 tusim dal by me zajimalo jestli trobohadiceje skladana z vice dilu nebo jestli se napojuje z etosu sem to nevycet Upraveno Červen 7, 200718 r od vlacek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.