vlacek Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ahojky nevite za kolik se da sehnat ta trubkohadica od serva rizenita nejdelsi zakroucena nejak me prosakuje dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeník2 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Promiň ,že se to netýká tvého problému,ale jelikož nechci zadávat nové téma,přidávám svůj problém.Mám Octávku 1,6 74kw 2000 najeto 145000 a nevrací se mi volant do přímého směru v zatáčce,ale jen někdy. V přímém směru to někdy jako zatuhne.Je to dost nepříjemné,zvlášť potom,když to chodilo bez problémů a člověk byl zvyklý,že se mu ten volant vrátí. Tyčky byly měněny před rokem vše bylo ok. V servisu mě řekli po dlouhém vysvětlování závady,že by to měl být zatuhlý hřeben.Když nad tím přemýšlím, nemůžu přijít na to, jak hřeben může zatuhnout,když v nádržce na servo je dost oleje a řízení neteče. jsem z toho na mrtvici výměna, což mi navrhli cca 13 500,kč. Setkal se někdo s takovou závadou.Prosím poraďte.Na pondělí jsem objednán na tu výměnu,ale co když to tím nebude.Pak řeknou,že to bude čerpadlo serva a budou laborovat dál. Další prachy v čudu.Když to měli zvedlé,říkali,že oproti jiné Oktě to jde ztuha. Díky Vám za rady a příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Promiň,že se to netýká tvého problému,ale jelikož nechci zadávat nové téma,přidávám svůj problém.Mám Octávku 1,6 74kw 2000 najeto 145000 a nevrací se mi volant do přímého směru v zatáčce,ale jen někdy. V přímém směru to někdy jako zatuhne.Je to dost nepříjemné,zvlášť potom,když to chodilo bez problémů a člověk byl zvyklý,že se mu ten volant vrátí. Tyčky byly měněny před rokem vše bylo ok. V servisu mě řekli po dlouhém vysvětlování závady,že by to měl být zatuhlý hřeben.Když nad tím přemýšlím, nemůžu přijít na to, jak hřeben může zatuhnout,když v nádržce na servo je dost oleje a řízení neteče. jsem z toho na mrtvici výměna, což mi navrhli cca 13 500,kč. Setkal se někdo s takovou závadou.Prosím poraďte.Na pondělí jsem objednán na tu výměnu,ale co když to tím nebude.Pak řeknou,že to bude čerpadlo serva a budou laborovat dál. Další prachy v čudu.Když to měli zvedlé,říkali,že oproti jiné Oktě to jde ztuha. Díky Vám za rady a příspěvky a geometria je dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeník2 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Nevím,ale když jsem jim říkal,aby začali od geometrie,tak jsem tam došel auto venku a říkali,že je to tím hřebenem.Volant se nevychýlil.Příčka je stále rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeník2 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Takže,až se vám bude sekat a nevracet řízení,tak to může být tou závadou co jsem zjistil u sebe. Vysouvací tyčky na hřebeni byly zespodu rezavé jak lišky.Jak se tam ta rez dostala nevím.Já měl manžety OK. možná bývalá majitelka jezdila s prasklýma.Nevím. Každopádně kdo zjistí protrženou manžetu, spěchejte do servisu. Mě ta sranda vyšla na 13 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psak jsi , že tyčky byli měněny ....... za rok taková liška ???? každopádně..... rada pro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeník2 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tyčky ke kulovým čepům byly měněny,ale toto je přímo tyčka hřebene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 sem rad ze muj dotaz byl vyresen !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ahojky nevite za kolik se da sehnat ta trubkohadica od serva rizenita nejdelsi zakroucena nejak me prosakuje dik moc Mas aspon cislo toho dilu ? Pak se da cena najit treba na www.elit.cz, www.skoda-dily.cz apod. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 (editace) 1J0 422 893 tusim dal by me zajimalo jestli trobohadiceje skladana z vice dilu nebo jestli se napojuje z etosu sem to nevycet Editováno: 7. Červen 2007, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.