Santy TDi Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo by věděl co vše kje potřeba k napojení vyhřívaných sedaček. Mám nové sedačky, které jsou vyhřívané, mám tlačítko do palubky s nastavením úrovně vyhřívání a tím to končí. Určitě potřebuju kabely a co ještě mám udělat??? poradí někdo nebo nemáte někdo ty kabely a vše potřebné??? nebo kolik tak asi stojí?? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo by věděl co vše kje potřeba k napojení vyhřívaných sedaček. Mám nové sedačky, které jsou vyhřívané, mám tlačítko do palubky s nastavením úrovně vyhřívání a tím to končí. Určitě potřebuju kabely a co ještě mám udělat??? poradí někdo nebo nemáte někdo ty kabely a vše potřebné??? nebo kolik tak asi stojí?? Díky.. Máš pravdu, chce to kabelový svazek, pak oddělat střední a spodní díly palubky, spodní obložení A sloupků, prahové lišty a trošku odklonit koberec. Nový kabelový svazek dopojíš do pojistkovky, nacvakneš sedla relátek do přídavného relé boxu pod palubkou, osadíš relátkama, napojíš osvětlení tlačítka, mínus, plus a ještě jeden nebo dva dráty, zacvakneš vypínač a nakonec namontuješ nové sedačky, napojíš do svorek a je hotovo. Jestli jsme na něco zapoměl, tak prosím ostatní o doplnění jinak vedení prosávám tady, ale kousek ho chybí, cca 60cm k sedačkám: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25116 Editováno: 26. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Mám vše potřebné a pokud jsi z okolí Nového Jičína,můžu i udělat. Info na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santy TDi Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo by věděl co vše kje potřeba k napojení vyhřívaných sedaček. Mám nové sedačky, které jsou vyhřívané, mám tlačítko do palubky s nastavením úrovně vyhřívání a tím to končí. Určitě potřebuju kabely a co ještě mám udělat??? poradí někdo nebo nemáte někdo ty kabely a vše potřebné??? nebo kolik tak asi stojí?? Díky.. Máš pravdu, chce to kabelový svazek, pak oddělat střední a spodní díly palubky, spodní obložení A sloupků, prahové lišty a trošku odklonit koberec. Nový kabelový svazek dopojíš do pojistkovky, nacvakneš sedla relátek do přídavného relé boxu pod palubkou, osadíš relátkama, napojíš osvětlení tlačítka, mínus, plus a ještě jeden nebo dva dráty, zacvakneš vypínač a nakonec namontuješ nové sedačky, napojíš do svorek a je hotovo. Jestli jsme na něco zapoměl, tak prosím ostatní o doplnění jinak vedení prosávám tady, ale kousek ho chybí, cca 60cm k sedačkám: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25116 --------------------------------- Díky za odpověď možna se s tím vedením k sedačkám domluvíme a těch 60cm se dá jak dodělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo by věděl co vše kje potřeba k napojení vyhřívaných sedaček. Mám nové sedačky, které jsou vyhřívané, mám tlačítko do palubky s nastavením úrovně vyhřívání a tím to končí. Určitě potřebuju kabely a co ještě mám udělat??? poradí někdo nebo nemáte někdo ty kabely a vše potřebné??? nebo kolik tak asi stojí?? Díky.. Máš pravdu, chce to kabelový svazek, pak oddělat střední a spodní díly palubky, spodní obložení A sloupků, prahové lišty a trošku odklonit koberec. Nový kabelový svazek dopojíš do pojistkovky, nacvakneš sedla relátek do přídavného relé boxu pod palubkou, osadíš relátkama, napojíš osvětlení tlačítka, mínus, plus a ještě jeden nebo dva dráty, zacvakneš vypínač a nakonec namontuješ nové sedačky, napojíš do svorek a je hotovo. Jestli jsme na něco zapoměl, tak prosím ostatní o doplnění jinak vedení prosávám tady, ale kousek ho chybí, cca 60cm k sedačkám: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25116 --------------------------------- Díky za odpověď možna se s tím vedením k sedačkám domluvíme a těch 60cm se dá jak dodělat??? Nebo bych mohl sehnat i celé neporušené, ale za trošku jinou cenu, jinak doporučuji Cosbyho, super práce a kvalita, je to místní Guru. V případě zájmu jsem od Trutnova a občas jsem i v Pze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santy TDi Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo by věděl co vše kje potřeba k napojení vyhřívaných sedaček. Mám nové sedačky, které jsou vyhřívané, mám tlačítko do palubky s nastavením úrovně vyhřívání a tím to končí. Určitě potřebuju kabely a co ještě mám udělat??? poradí někdo nebo nemáte někdo ty kabely a vše potřebné??? nebo kolik tak asi stojí?? Díky.. Máš pravdu, chce to kabelový svazek, pak oddělat střední a spodní díly palubky, spodní obložení A sloupků, prahové lišty a trošku odklonit koberec. Nový kabelový svazek dopojíš do pojistkovky, nacvakneš sedla relátek do přídavného relé boxu pod palubkou, osadíš relátkama, napojíš osvětlení tlačítka, mínus, plus a ještě jeden nebo dva dráty, zacvakneš vypínač a nakonec namontuješ nové sedačky, napojíš do svorek a je hotovo. Jestli jsme na něco zapoměl, tak prosím ostatní o doplnění jinak vedení prosávám tady, ale kousek ho chybí, cca 60cm k sedačkám: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25116 --------------------------------- Díky za odpověď možna se s tím vedením k sedačkám domluvíme a těch 60cm se dá jak dodělat??? Nebo bych mohl sehnat i celé neporušené, ale za trošku jinou cenu, jinak doporučuji Cosbyho, super práce a kvalita, je to místní Guru. V případě zájmu jsem od Trutnova a občas jsem i v Pze jj cosby uz mi psal, a za kolik bys mohl sehnat neporuseny kabely a komplet vsechno k montazi?? jen tak + - ja na to ted stejne nejak nespecham, blizi se leto a zima je jeste (snad) daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.