raca Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 ted nechapu jak to přesně myslíš ale vše je nahoře na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 raca kde si tu koncovku kupil? lebo na milotec.net taky typ nemaju. A robi ti to nejaky zvuk alebo to ostalo nezmenene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 juicy51: já ji měl z milotecu ....tak sem se ted kouknul a máš pravdu nejspíš už je vyprodaná.jinak se dá sehnat ve škoda-auto jen ten lem bude proble.jo a zvuk to naštěstí žádnej navíc nedělá je to jen koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Mohl bych mít dotaz? Když bych teoreticky měl zadní nárazník RS...Jde tam nacpat kulatá koncovka? Nebo je to čistě dělany na oválnou? Mě by se třeba líbili na RS nárazníku 2 kulatý koncovky (jedna na každé straně)..říká se tomu myslím duplex??? s tím, že by se díra v nárazníku musela udělat symetricky i na druhé straně. Jedinou fabii s duplexem co jsem znal měl CODY, ale ten ju prodal a místo toho si koupil červenou oktu v kombajnu..mě naštval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy.novak Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 A jaký má koncovka na fabii zvuk??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 nemá žadnej je to jen koncovka už sem to sem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.