Doli Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Chci se zeptat zda mate nekdo tuto upravu a jak jste vyresili umisteni toho menice a pripojenim na baterii? Videl bych to dat asi sem...Pujde to dat do toho Jumbo boxu, je tam dost mista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Chci se zeptat zda mate nekdo tuto upravu a jak jste vyresili umisteni toho menice a pripojenim na baterii? Videl bych to dat asi sem...Pujde to dat do toho Jumbo boxu, je tam dost mista? Tak do toho místa bych to moc neviděl..je tam mechanismus ruční brzdy..táhla, pak tam máš taky "šuplík" co je vzadu s JumboBoxu a je tam ještě svedená trubka od zadních výdechů..takže do toho místa bych to vlastně vůbec neviděl A co to strčít někam do kufru..třeba do kapsy vlevo? Editováno: 28. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja mám menič položený pod sedačkou, tiež by ma zaújmalo kde ho zamontovať Videl som jeddnu foto SuperBa a ten ho mal zamontovaný presne tam kde ukazuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja mám menič položený pod sedačkou, tiež by ma zaújmalo kde ho zamontovať Videl som jeddnu foto SuperBa a ten ho mal zamontovaný presne tam kde ukazuješ. jaké to má rozměry?Podle fotky mi to nepřijde zrovna malý..takže do toho JumboBoxu to určitě nenacpeš..leda vyhodit ten zadní šuplík, co je dole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja mám menič položený pod sedačkou, tiež by ma zaújmalo kde ho zamontovať Videl som jeddnu foto SuperBa a ten ho mal zamontovaný presne tam kde ukazuješ. jaké to má rozměry?Podle fotky mi to nepřijde zrovna malý..takže do toho JumboBoxu to určitě nenacpeš..leda vyhodit ten zadní šuplík, co je dole.. Rozmery jsou 155 x 73 x 73 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rozmery jsou 155 x 73 x 73 mm Tak to se obávám,že to je do toho prostoru velký. Ty tam máš dole výklopnou přihrádku nebo šuplík na láhev? Ten šuplík tam dost místa zabere,tak jedině ho vykuchat,nechat z něj napevno jen čelní panýlek a dát to tam napříč s tím,že ta zásuvka bude koukat z boku..teď jsem v práci,tak nevím,jak je JumboBox široký, ale když by to na šířku vyšlo,tak by to neměl být problém. Jinak ten šuplík by měl jít i vytáhnout,přes nějaké pojistky..teď si nevybavuju přesně,ale měl jsem to rozebraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rozmery jsou 155 x 73 x 73 mm Tak to se obávám,že to je do toho prostoru velký. Ty tam máš dole výklopnou přihrádku nebo šuplík na láhev? Ten šuplík tam dost místa zabere,tak jedině ho vykuchat,nechat z něj napevno jen čelní panýlek a dát to tam napříč s tím,že ta zásuvka bude koukat z boku..teď jsem v práci,tak nevím,jak je JumboBox široký, ale když by to na šířku vyšlo,tak by to neměl být problém. Jinak ten šuplík by měl jít i vytáhnout,přes nějaké pojistky..teď si nevybavuju přesně,ale měl jsem to rozebraný Mam tam suplik na lahve. Ten jsem to byl merit, jak je sirokej, priblizne 160mm. A ten menic 155 takze by to bylo asi jen tak tak... No chtelo by to ten Jumbo box celej rozebrat a podivat se na to poradne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Tak tam by to šlo..Ještě mně napadá, podle mně by vypadalo líp,kdyby tam třeba na čalounění byla vyvedená zásuvka a zvlát ten vypínač..bylo by to lepší,než kdyby rovnou koukalo celé čelo toho měniče.. Editováno: 28. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak tam by to šlo..Ještě mně napadá, podle mně by vypadalo líp,kdyby tam třeba na čalounění byla vyvedená zásuvka a zvlát ten vypínač..bylo by to lepší,než kdyby rovnou koukalo celé čelo toho měniče.. Budu si na to muset udelat nekdy cas, rozebrat to a podivat se kam to dat...jinak jak rikas, lepsi by bylo aby to nekoukalo cely...a jeste kdyby na tu zasuvku byla nejaka krytka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Budu si na to muset udelat nekdy cas, rozebrat to a podivat se kam to dat...jinak jak rikas, lepsi by bylo aby to nekoukalo cely...a jeste kdyby na tu zasuvku byla nejaka krytka!! Ještě mně napadá,jak se to hřeje..aby to v tak malém uzavřeném prostoru nedělalo problémy. Nebylo by nakonec lepší dát tu krabici třeba přes pojistku v E-Boxu někam k motoru a dozadu si jen udělat zásuvku třeba z nějakého karavanu (i s krytkou) a propojit to odpovídajícím kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Budu si na to muset udelat nekdy cas, rozebrat to a podivat se kam to dat...jinak jak rikas, lepsi by bylo aby to nekoukalo cely...a jeste kdyby na tu zasuvku byla nejaka krytka!! Ještě mně napadá,jak se to hřeje..aby to v tak malém uzavřeném prostoru nedělalo problémy. Nebylo by nakonec lepší dát tu krabici třeba přes pojistku v E-Boxu někam k motoru a dozadu si jen udělat zásuvku třeba z nějakého karavanu (i s krytkou) a propojit to odpovídajícím kabelem? Treba takhle nejak (Phaeton, Touareg a novy Passat), jako to umi Waeco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ale se obávám,že na to těleso měniče tam jinak místo nebude.. Jen napříč a vyvést do boku nebo zásuvku s tím spojit kabelem..a vypínač taky. Pak jak jsem říkal..tu zásuvku a vypínač bych udělal podobně jak je na těch fotkách a samotný měnič dal někam,kde bude mít víc místa a bude se líp chladit..pořád nějak předpokládám,že se bude hřát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ja by som ten menič umiestnil na podlahu pod vodičove sedadlo (pokiaľ nemáte Soundsystem), vypínač by som dal pod prístrojovku a zásuvku by som vyviedol na Jumbo box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ja by som ten menič umiestnil na podlahu pod vodičove sedadlo (pokiaľ nemáte Soundsystem), vypínač by som dal pod prístrojovku a zásuvku by som vyviedol na Jumbo box. tak jsem to měl taky původně v plánu, ale pod sedačkou je výfuk topení (nebo co to tam je), takže bych to viděl spíš někam do kufru a přitáhnout si jenom zásuvku. Ještě by bylo super vyvést vypínač na nějaké nepoužívané tlačítko na palubce... :-) Určitě bych to nedával někam kam nemůže vzduch kvůli teplu. Mimochodem, nešlo by to šoupnout někam pod palubku za kastlík, nebo tak něco. Mám teda jinej typ Alza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 k čemu je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 k čemu je to dobrý? nemusíš ke všemu (notebook, navigace, pda, mobil, nabíječka na baterky do foťáku a blesku) kupovat nabíječku do auta a použáváš klasický kabel. Teda, jestli se ptáš na tohle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 aha, takhle. já totiž přemejšlel, kdy naposled jsem v autě potřeboval 230V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 aha, takhle. já totiž přemejšlel, kdy naposled jsem v autě potřeboval 230V Naposled na tu cirkulárku,abys mohl líp řezat zatáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 aha, takhle. já totiž přemejšlel, kdy naposled jsem v autě potřeboval 230V Naposled na tu cirkulárku,abys mohl líp řezat zatáčky on chtěl vlastně původně přeříznout stopařku, ale zase tak silný ten zdroj není :-) BTW u toho mého je napsáno, že není vhodný pro napájení notebooků. Nevím proč. Ale funguje to spolehlivě. Ale pozor. Kolega se také plat na co by mu bylo 230V v autě... no a druhý kolega uzemnil všechny v místnosti: "Chlazení na pípu". Pak už nikdo neodporoval a všichni věděli, že je to prostě nezbytná věc... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 BTW u toho mého je napsáno, že není vhodný pro napájení notebooků. Nevím proč. Ale funguje to spolehlivě.Ale pozor. Kolega se také plat na co by mu bylo 230V v autě... no a druhý kolega uzemnil všechny v místnosti: "Chlazení na pípu". Pak už nikdo neodporoval a všichni věděli, že je to prostě nezbytná věc... :-)))) Nemůže to být proto,že třeba ten zdroj nebude tak stabilní nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 to asi jo, ale to by měla baterka notebooku v pohodě vyrovnat. Běžně nabíjím různé značky notebooků úplně jinými zdroji a zatím v pohodě. Jak sedí konektor, tak to tam fláknu a hotovo :-) Akorát u jednoho notebooku mi baterka začne pískat, když je nabitá, tak ten zdroj vyndám a připojím ho zase až mám "low battery" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Asi to nebude tak snadny, jak jsem si myslel!! Do toho Jumbo boxu se to fakt nevejde...jedine tam privest od menice zasuvku s nejakou tou krytkou, to je asi vsechno...a menic dat nekam do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Asi to nebude tak snadny, jak jsem si myslel!! Do toho Jumbo boxu se to fakt nevejde...jedine tam privest od menice zasuvku s nejakou tou krytkou, to je asi vsechno...a menic dat nekam do kufru. Nebo pod sedačku,ale ještě před příčku,tzn. z předu.. Tam,co se dává sound systém nebo HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Asi to nebude tak snadny, jak jsem si myslel!! Do toho Jumbo boxu se to fakt nevejde...jedine tam privest od menice zasuvku s nejakou tou krytkou, to je asi vsechno...a menic dat nekam do kufru. Nebo pod sedačku,ale ještě před příčku,tzn. z předu.. Tam,co se dává sound systém nebo HF Kam? Tady nekam...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Asi to nebude tak snadny, jak jsem si myslel!! Do toho Jumbo boxu se to fakt nevejde...jedine tam privest od menice zasuvku s nejakou tou krytkou, to je asi vsechno...a menic dat nekam do kufru. Nebo pod sedačku,ale ještě před příčku,tzn. z předu.. Tam,co se dává sound systém nebo HF Kam? Tady nekam...? tam by se to asi nevešlo, ale dopředu napříč, to zní jako zajímavý nápad. Budu se muset zítra podívat, jak to tam s tím prostorem vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.