marekkona Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) Tak jsem ho konečně dodělal Editováno: 27. Červen 2007, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 pekne a hraje to ako, ked to je v laminate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) pekne a hraje to ako, ked to je v laminate ?PODLE MOJEHO SLUCHU TO NEHRAJE ŠPATNĚ.TOHO LAMINÁTU JE 5 VRSTEV A JE TO CELKEM TUHÉ.PŘEDEK JE Z 1,5CM DŘEVOTŘÍSKY A VNITŘEK JSEM VYTLUMIL MOLITANEM.NECHTĚLO SE MI DO TOHO INVESTOVAT VELKÉ PENÍZE,ALE I TAK TO VYŠLO BEZ ZESILOVAČE NA CCA 2500 KČ. REPRODUKTOR JE DEXON WD 80 ,8" 100W-MAX200W 4ohm.ZESILOVAČ SONY EXM 502 MAX 250W Editováno: 2. Červen 2007, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) pěkné zajímalo by mě jak ten dexon hraje ale pokud si dal dovnitř molitan tak ho vyhodˇje tam k ničemu akorát ti ubírá litráž Editováno: 3. Červen 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) pěkné zajímalo by mě jak ten dexon hraje ale pokud si dal dovnitř molitan tak ho vyhodˇje tam k ničemu akorát ti ubírá litráž toho molitanu tam není zas tak moc.Jsou jím oblepeny jenom vnitřní stěny,a je hrubý jen 5 mm,má sloužit jako tlumící matroš. Editováno: 3. Červen 2007, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 blbost molitan je mýlka vyhoď ho a poznáš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 pěkné zajímalo by mě jak ten dexon hraje ale pokud si dal dovnitř molitan tak ho vyhodˇje tam k ničemu akorát ti ubírá litráž Pokud to má jako uzavřenou ozvučnici tak vytlumení je nutné.Otázkou je co na to ten Dexon....jak spočítal objem atd...vzít SW a dát ho do něčeho je ošidé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 pěkné zajímalo by mě jak ten dexon hraje ale pokud si dal dovnitř molitan tak ho vyhodˇje tam k ničemu akorát ti ubírá litráž Pokud to má jako uzavřenou ozvučnici tak vytlumení je nutné.Otázkou je co na to ten Dexon....jak spočítal objem atd...vzít SW a dát ho do něčeho je ošidé... Dělal jsem to "buď a nebo" ale mě se zdá že nehraje špatně.Co člověk to názor,není to profesionální práce to je jisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 vytlumit určitě ale molitan nemá nějaké tlumící vlastnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 vytlumit určitě ale molitan nemá nějaké tlumící vlastnosti uvidím co se s tím dá ještě dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterburg Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak jsem ho konečně dodělal chcem sa Ta opýtať? Ako to más vyriešené s pripevnením a ako meníš žiarovky? Ten nápad sa mi veľmi páči. Je to najlepšie využitý priestor klobúk dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tak som celkom rad ze je tu takato tema, bo dnes som rozmyslal ze sub mam kupeny uz 3 rok, a je aj v bedni, ale v takej, ze ked vlozim do kufru, tak tesco taska nevleze. a to ja nemusim, a presne na tu stranu som chcel. Ak to ma tak niekto spravene , poprosim foto a doku o rozmeroch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 chcem sa Ta opýtať? Ako to más vyriešené s pripevnením a ako meníš žiarovky? Ten nápad sa mi veľmi páči. Je to najlepšie využitý priestor klobúk dole. psal jsem Ti na e-mail co jsi mi poslal a přišla odpověď,že takový e-mail neexistuje.Posílal jsem Ti návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak jsem konečně namontoval i vyhýbku pro subáč,je to podstatně lepší zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Trochu to ozivim. Koupil jsem si subwoofer z Audi A6 Avant ale bylo to takove heblo,ze zabiralo dost mista v kufru. Pak se mi podarilo koupit bocni tapecirungi, co maji takove ty dvirka. Vyuzil jsem stary tapec. Vyrizl tu kapsu a zalaminoval na dvirka. A s vysledkem jsem max spokojeny. Vypada to jako originalni a hraje vcelku slusne. Da se prakticky dostat k zarovkam. Subwoofer ma svuj zesilovac. Mam origo radio Symphony cd. Ted zvazuju osazenim repraku ze Skoda Yeti. Tak uvidime. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 (editace) Dobra prace Editováno: 26. Září 2017, autor: Pawouk Dodoržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.