Publikováno Červen 5, 200718 r Lidičky pomožte .. dá se někde v OII najít spínaný proud (15)/ proud pro příslušenství, který by běžel i když něběží motor, tj. odpojí se až v okamžiku kdy se vytáhne klíček, a ne hned jak se vypne otočením klíčku motor? Má někdo úspěšnou zkušenost?
Červen 8, 200718 r tenhle vývod je na spínačce,ale snese jen tak malé proudové zatížení,že jakmile připojíš něco normálního,tak to jde do kytek.jinde rozumný připojovací bod není.Musíš si poradit jinak.
Červen 13, 200718 r Autor A co nějaký nápad na řešení, třeba nějaký spotřebič, který má stálý proud a vypne se po zamčení vozu, nebo tak něco.... Potřebuju připojit handsfree, ale je problém když mi chcípne v okamžiku kdy vypnu motor. Co třeba napájení žárovky ve schránce před spolujezdcem...? Upraveno Červen 13, 200718 r od bod
Červen 13, 200718 r nezjiš´toval jsem to,ale u OII,Roomster atd to nikde nebude.Všude je stálý + a "S"kontakt je ovládán po Canu
Červen 26, 200718 r Bod - ak by si mal nejaký neorigos alarm, tak tam nie je problém zapojiť to na výstup z alarmu a spotrebič sa vypne po zamknutí auta. Ešte na Fabii som mal takto zapojené napr. autorádio.
Červenec 6, 200718 r nezjiš´toval jsem to,ale u OII,Roomster atd to nikde nebude.Všude je stálý + a "S"kontakt je ovládán po Canu O II s-kontakt nema,s tim urcite souhlasim ale fabia II a roomster ho maji...
Červenec 8, 200718 r A co nějaký nápad na řešení, třeba nějaký spotřebič, který má stálý proud a vypne se po zamčení vozu, nebo tak něco.... Potřebuju připojit handsfree, ale je problém když mi chcípne v okamžiku kdy vypnu motor. Co třeba napájení žárovky ve schránce před spolujezdcem...? Nevím jestli Ti to pomůže, ale většina HF hovor udrží i když během něho chcípneš motor. Odpojí se až po zavěšení. A v případě, že motor neběží, třeba na parkovišti a přesto chceš přijímat hovory přes HF, stačí během zvonění pootočit klíčkem, HF se automaticky připojí a jakmile hovor zvedneš, můžeš zase klíček zase otočit zpět.
Červenec 13, 200718 r Tento spínaný kontakt se dá u O II vyřešit jedině pomocí převodníku z CAN-BUS sběrnice. Je to tohle:http://www.stualarm.cz/produkt/cbacc01-adapter-can-bus/
Prosinec 6, 200717 r Spínaný + je na klímě myslím druhý zprava u automatické(u manuální taky někde), na sepnutí HF stačí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.