Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lidičky pomožte :).. dá se někde v OII najít spínaný proud (15)/ proud pro příslušenství, který by běžel i když něběží motor, tj. odpojí se až v okamžiku kdy se vytáhne klíček, a ne hned jak se vypne otočením klíčku motor? Má někdo úspěšnou zkušenost?

tenhle vývod je na spínačce,ale snese jen tak malé proudové zatížení,že jakmile připojíš něco normálního,tak to jde do kytek.jinde rozumný připojovací bod není.Musíš si poradit jinak.

Už jsem to tu psal,klasický S kontakt u OII není-toto info jde po CANU

• Autor

A co nějaký nápad na řešení, třeba nějaký spotřebič, který má stálý proud a vypne se po zamčení vozu, nebo tak něco.... Potřebuju připojit handsfree, ale je problém když mi chcípne v okamžiku kdy vypnu motor. Co třeba napájení žárovky ve schránce před spolujezdcem...?

Upraveno od bod

nezjiš´toval jsem to,ale u OII,Roomster atd to nikde nebude.Všude je stálý + a "S"kontakt je ovládán po Canu

• 2 týdny později...

Bod - ak by si mal nejaký neorigos alarm, tak tam nie je problém zapojiť to na výstup z alarmu a spotrebič sa vypne po zamknutí auta. Ešte na Fabii som mal takto zapojené napr. autorádio.

• 2 týdny později...
nezjiš´toval jsem to,ale u OII,Roomster atd to nikde nebude.Všude je stálý + a "S"kontakt je ovládán po Canu

O II s-kontakt nema,s tim urcite souhlasim ale fabia II a roomster ho maji...

A co nějaký nápad na řešení, třeba nějaký spotřebič, který má stálý proud a vypne se po zamčení vozu, nebo tak něco.... Potřebuju připojit handsfree, ale je problém když mi chcípne v okamžiku kdy vypnu motor. Co třeba napájení žárovky ve schránce před spolujezdcem...?

Nevím jestli Ti to pomůže, ale většina HF hovor udrží i když během něho chcípneš motor. Odpojí se až po zavěšení. A v případě, že motor neběží, třeba na parkovišti a přesto chceš přijímat hovory přes HF, stačí během zvonění pootočit klíčkem, HF se automaticky připojí a jakmile hovor zvedneš, můžeš zase klíček zase otočit zpět.

• 4 měsíce později...

Spínaný + je na klímě myslím druhý zprava u automatické(u manuální taky někde), na sepnutí HF stačí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.