rolbař Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 A máme tu další kolo soutěže "Tref se na bílou čáru"... Podotýkám, že jsem paní viděl přijíždět a situace byla stejná - tj. nikdo jí nijak nepřekážel, aby zaparkovala jinak... Škoda, že jsem před měsícem nevyfotil u Makra policajty s VW Tran. jak parkují. Byla to teda šou a nakonec borec zaparkoval půlkou auta v zelenym pruhu (poslední místo v řadě) 3 kola na asfaltu a zadní přes metr v zeleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 před barákem a i ve městě parkuju jako člověk - vměstnávám se do sebemenších skulinek, ale u obchoďáků v posledni době parkuju pouze přes dva pruhy, lidi sou debilní a přibyly mi miniťukance, tak to řeším takto - i když zaparkuju sebedál od lidí, tak stejně blbečci zaparkujou těsně vedle (když sem přesně v chlívečku) takhle se každej drží lajn a já mám klid v duši... konečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Proč musím parkovat za barákem na parkovišti v místě, kde se sbíhají chodníky, takže se mi o auto každý chodec otře (v lepším případě)? Protože přímo u vchodu to vypadá takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 před barákem a i ve městě parkuju jako člověk - vměstnávám se do sebemenších skulinek, ale u obchoďáků v posledni době parkuju pouze přes dva pruhy, lidi sou debilní a přibyly mi miniťukance, tak to řeším takto - i když zaparkuju sebedál od lidí, tak stejně blbečci zaparkujou těsně vedle (když sem přesně v chlívečku) takhle se každej drží lajn a já mám klid v duši... konečně... Prijde ale nekdy nekdo, kdo bude fakt nasranej na tyto lidi a nebude to jen odpojena baterka ale taky treba dira v pneu... Mozna i ve vice!Vlastni zkusenost - videno na vlastni oci abych to upresnil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Prijde ale nekdy nekdo, kdo bude fakt nasranej na tyto lidi a nebude to jen odpojena baterka ale taky treba dira v pneu... Mozna i ve vice!Vlastni zkusenost - videno na vlastni oci abych to upresnil! Už jsem se lekl, že taky tak parkuješ... :-)) Mimochodem, stav z poslední fotky trval až do dnešního rána, než oba "umělci" odjeli, takže další noc, kdy zabrali zybtečné místo :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Dneska jsem se pobavil. Slyšel jsem na ulici vytočený motor fáčka. Mrknu, nemeškám a běžím pro mobil. Čepičkář zaparkoval. Po chvíli to samé, ale to už odjížděl. Mezitím dorazila blondýnka s malým dítětem. No posuďte sami. . Tak trochu jsem trnul, ať se mi děda neopře o moji stříbrnou berušku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Dneska jsem se pobavil. Slyšel jsem na ulici vytočený motor fáčka. Mrknu, nemeškám a běžím pro mobil. Čepičkář zaparkoval. Po chvíli to samé, ale to už odjížděl. Mezitím dorazila blondýnka s malým dítětem. No posuďte sami. . Tak trochu jsem trnul, ať se mi děda neopře o moji stříbrnou berušku . no, hezký.... Budiž jim k dobru, že alespoň nikoho neomezují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Dneska jsem se pobavil. Slyšel jsem na ulici vytočený motor fáčka. Mrknu, nemeškám a běžím pro mobil. Čepičkář zaparkoval. Po chvíli to samé, ale to už odjížděl. Mezitím dorazila blondýnka s malým dítětem. No posuďte sami. . Tak trochu jsem trnul, ať se mi děda neopře o moji stříbrnou berušku . No ty tam taky nestojíš zrovna OK.Podle počtu kostek byxh si tipnul,že máš čumák u souseda. Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Dneska jsem se pobavil. Slyšel jsem na ulici vytočený motor fáčka. Mrknu, nemeškám a běžím pro mobil. Čepičkář zaparkoval. Po chvíli to samé, ale to už odjížděl. Mezitím dorazila blondýnka s malým dítětem. No posuďte sami. . Tak trochu jsem trnul, ať se mi děda neopře o moji stříbrnou berušku . No ty tam taky nestojíš zrovna OK.Podle počtu kostek byxh si tipnul,že máš čumák u souseda. Nebo ne? To máš pravdu, čekal jsem na něčí reakci . Jenže ten, co stál původně za mnou, měl přední kola na dělící lajně, tak posuď, co jsem měl dělat . Čumák mám ve chlívku, asi 1 řada kostek před lajnou . Editováno: 13. Červenec 2007, autor: tomci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 před barákem a i ve městě parkuju jako člověk - vměstnávám se do sebemenších skulinek, ale u obchoďáků v posledni době parkuju pouze přes dva pruhy, lidi sou debilní a přibyly mi miniťukance, tak to řeším takto - i když zaparkuju sebedál od lidí, tak stejně blbečci zaparkujou těsně vedle (když sem přesně v chlívečku) takhle se každej drží lajn a já mám klid v duši... konečně... taky se přidávám. u supermarketů parkuji taky přes dvě místa, ale vždy, co nejdále od aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Keď som tu pred pár mesiacmi písal, že pri obchoďákoch parkujem cez 2 boxy čo najďalej od vchodu, tak ma tu všetci išli ukameňovať, že aký som egoista a hajzel Pridávam jednu pikošku, fotené niekedy pred 5-6 rokmi v centre mesta - blondína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 v nedeli jsem stal na parkovisti u havirovskeho tesca a nestihal jsem ...zrovna bylo docela malo lidi takze i malo aut.Blejsko me to do oci,, seat toledo 03 17 kola tmava metaliza,proste parada...v tom blondyna kolem 23let mozna ani ne ,,vybrala si misto k parkovani na odlehlejsich mistech nikde zadne auto, nic...ale zaparkovala pres 2 parkovaci mista a to jeste krivo..vylezla,na ocich brylky,, namysleny postoj ve stylu cumte na me jdu ...a pomalu si to trckala k obchodaku... rikam si cim to je,,,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Proč musím parkovat za barákem na parkovišti v místě, kde se sbíhají chodníky, takže se mi o auto každý chodec otře (v lepším případě)?Protože přímo u vchodu to vypadá takhle... takhle to jednou parknul znamej kvuli motorce, pak knemu přišli benga a dělali rozruh ze to postavil debilně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) Tak nám minulý týden před domem znova natřeli čáry na parkovišti ... ale asi nejsou vidět. A nebyla to ženská ... Editováno: 25. Červenec 2007, autor: Tesna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 asi tak budu parkovat taky pokud je možnost tak parkuju dál kde nejsou auta (u obchodáku - doma mám své parkování) a stejně asi po měsíci užívání mám na autě navaleny dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak nám minulý týden před domem znova natřeli čáry na parkovišti ... ale asi nejsou vidět. A nebyla to ženská ... Tady už ale nejde o to že by to byla ženská, ale o to....že někteří lidé jsou svině a zaparkují jak je jim to pohodlné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.