vikino1 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No je tam nebezpečie že to zabudneš vypnúť a máš baterku v pr...i Ja mám na svetielku prepínač a keď nechcem aby svietilo tak ho jednoducho prepnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Je nutný ten odpor na světýlku? Mně to nějak blbne, chci ten odpor vyhodit a spojit to rovnou. Bude se mi to světlo po čase samo vypínat i když kufr bude otevřeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Prosim, kde kupujete ten kousek plastu co kryje to svetylko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 zkus škodovku nebo vrakoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Mne zas svetlo v kufri raz svieti a raz nie, mam to tam origo, v com to moze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Spinač v zámku, konektory, kábliky,žiarovka-hladaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 (editace) Taky uvazuju natahnout to ze zasuvky zapalovace, jen mam obavy, je ta zasuvka vypinana? tj. kdyz to zapomenu vypnout, vypne se to samo po nejakem case.. tak jak to je tusim se zbytkem interieru? dik EDIT: nevsimnul jsem si prispevku vyse, takze to vypada ze zapalovac je napajen porad? Editováno: 11. Listopad 2009, autor: marfig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neutron Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Tiež som si dorábal svetielko v kufri na pravú stranu, verzia Classic, čiže jednoduché paralelné zapojenie na ľavé svetielko. Mám to komplet pofotené aj s podrobným popisom a elektrickou schémou ako stvorené pre tých "menej nadaných". Osvetlenie kufra Fabia 1.ppt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttin123 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Nazdar potrebujem radu ako toto svetlo zapojiť mám fabiu 1.4 r 2001 a dosť mi tam to svetielko chýba keďže nemám vôbec zámok s vypínačom rozmýšľam ako to mam spraviť ale hlavne ma trápi odkiaľ tam dostať elektriku ? rozmýšľal som zo svetiel ale neviem či to tak môžem dať čo navrhujete vy ? ten vypínač na ten zámok plánujem prirobiť ešte neviem ako ale ak máte nejaké nápady tak sem s nimi. a ešte taká maličkosť ako vymením anténu ? viem že je tam taký plast ale ako ho mam dať dole nechcem tam nič utrhnúť . http://img9.imageshack.us/g/img20110421001.jpg/ ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Ahoj, já jsem vyřešil osvětlení kufru aniž bych musel protahovat kabel odzadu dopředu, nemůžu něják auto rozebírat a přeměňovat, ještě je se splácí, tak jsem to vyřešil takhle... , stačí k tomu LED baterka s magnetem, používá se při čtení a velká kancelářská sponka je to rychlý, rozsvítím to, když potřebuju, tj. večer a baterku to nežere 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttin123 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) No tak som sa konečne do toho odhodlal pustiť a spraviť to aby to išlo ako malo. Našiel som tento zámok http://bazar.autobutik.sk/nahradne-diely/product-25035-zamok-5-dveri-centr.zamykania-FABIA/ plánujem ho objednať je aj s vypínačom (dúfam že sú to tie isté typy a bude to pasovať namiesto pôvodného) ked som dal dole ten plast kufra čakal ma tam tento káblik dufam že to je na ten vypínač ??? Do toho konektoru idú 2 káble hnedý a hnedý/zeleny Rozobral som na lavom boku čo su tie spojky .. tam ide ten kábel hnedý/zelený je zapojený do čiernej svorkovnice do pinu č.5 ale dalej už nejde v tej čiernej svorkovnici je do pinu č.2 zapojený ešte hnedo/modrý ten ide ďalej je tam ešte jeden hnedý/čierny v pine č.4 ale ten ide ako s predu a tam končí. poradil by mi niekto prosím ktorý kabel mam kam pripojiť aby to svietilo ? Editováno: 27. Červenec 2011, autor: marttin123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Cawte, dnes ma tak napadlo ci by nebolo dobre spravit osvetlenie do kufra aj tak ze by som ho zapinal cez vypinac a vypinalo by sa to cez casovy vypinac napr. po 1 minute. (mikrospinac na zamku nemam) Alebo ma niekto iny napad ako by sa mohlo svetlo zapinat aj bez vypinaca a aby to vypinalo cez casovy spinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 ahoj mám dotaz nikdy jsem to nezkoušel, když nechám otevřený kufr tak světlo zhasne samo? za jak dlouho? (od výroby) dá se to případně nastavit? a když si dodělám pravé světlo v kufru, utáhne mi to ta pojistka? děkuji Fabia Ambiente 2005 Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 na predface (m03) zhasne po vic jak 30min, to same v kasliku pred spolujezdcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ahoj tak zapojil jsem to dle návodu od neutrona dalo mi to zabrat protáhnout kablík, ale pomáhal jsem si jak jen to šlo zapojil jsem tam ale to samé světýlko... ne LED.. na vrakáči za 100,- kdyby někdo potřeboval poradit, jsem jedno velké ucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.