Přejít na obsah

Octávií do Chorvatska, Slovinska - poradíte????


Petr

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Dyt maj pravdu, jsme vsude akorat pro smich. Nehlede na to, ze loni uz jsem u more nakupoval potraviny krome vajec levnejs a nekteryho masa levnejs nez v CR, tak proc proboha tahat pastiky a zavareny zradlo? :)

Chorvati se snazi a je to videt, chtel bych taky tady nechat zaparkovany auto na ulici a nebat se, ze prijdu o radio i kdyz ho necham otevreny, nebo jak to delaji mistni, klidne nastartovany kvuli klime :)

(mimochodem ten zakaz tam uz je dyl, ale ne tak prisnej a kaslali na to)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale není to jen o prachách. Má přítelkyně musí držet bezlepkovou dietu a jí tedy vždy nějaké jídlo musím vést. Kdyby to šlo tak bych jí bral 10x deně do restaurace a pořádně jí nacpíval, ale pokud někdo ví, co je to za dietu tak ví, že to vůbec nejde. A když jsem si četl, jaký potraviny se můžou dovážet atd. tak to sou opravdu hajzlové. Mi to přijde, že se snaží co nejdříve dostat do EU, pak to prý zruší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moře se opravdu s tím Chorvatskem nedá srovnávat, ale doufám, že to bude v pohodě. Ale docela se těším na písečnou pláž. Cesta je asi jasná - Dolní Dvořiště - Linz - Salzburg - Vilach a pak jen sjet z dálnice na Jesolo. Asi tak 680 km. Může se na dálnicích v Itálii platit v pohodě platební kartou?

Kam tam jedeš??Ho´d nějaký odkaz-třebas i na ubytko atd.

Pořád uvažuji kam je,ale HR mě už nějak neláká.Uvažoval jsem přes cestovku objednat ubytko někde okolo Saint Tropez a z tama jezdit na výlety-Monaco,Nice atd.Má s tím někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co naplat, Chorvati se snažej udělat ze sebe přírodní rezervaci, kam nikdo nebude jezdit, což se jim celkem daří, asi ještě nepochopili, že Cestovní Ruch je živí

PS: to Lido di Jesolo můžu také doporučit, jezdíme tam už min 12 let soukromě a hotely střídáme, osobně doporučuji centrum okolo Piazza Marconni, například Pineta - dále od Benátek je "chcíplá"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jsem se díval na různé cestovky,tak se mi ten hotýlek tak drahý nezdá.I když 10.000 v červenci za osobu není málo.Začínám o tom uvažovat.říkal jsem si FR.Riviéra,ale to je dost km nebo něco bléže a do Chorvatska nemusím.ještě uvažuji naplánovat termín a chytit nějaký Last minut samaljotem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jinak v jejich supermarketech už draho není,tak nevidím důvod,tahat vše sebou.Snad jen na začátek.

Jinak kdo by měl nějaké bližší info o tom jezeře lago di garda,sem s tím

Dvakrát tam byl známý, bydlel u kamáráda co za komoušů emigroval. Několik let zpět se ten jeho kámoš zabil, nepřežil srážku s traktorem na kole.

Tak už tam nejezdí.

Vyzpovídám ho, ale to bydlel u něj v baráku na pobřeží toho jezera (vila,bazén...).

Dokola je plno cestiček pro jízdu na kole, úžasná příroda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...