Přejít na obsah

Octávií do Chorvatska, Slovinska - poradíte????

Petr

Doporučené příspěvky

Mám opačnou zkušenost z loňska, taky jsem to před cestou tam četl, ale vzhledem k tomu že jsem nejel od soboty, kdy se střídaj turnusy, ale od středy, abych se vyhnul zácpám tak krom prodejců sýra u silnic nikde nikdo.

Je pravda, ze my jsme prijeli v nedeli rano a bylo vsude dost lidi s transparentama PRIVAT. Zpatky jsme jeli ve ctvrtek a rekl bych, ze jich tam taky bylo dost, minimalne byly u krajnic auta s napisem, takze nevim. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypada luxusne ! Kde ze to je ? Jaka tam byla voda, cistoucka ? Co pod ni spousta ryb > ? Jak daleko do obchodu, co parkovani, co nejaka restaurace pobliz ?

Jak jsem psal, je to asi na puli ceste mezi sibenikem a Splitem. Vesnicku jako takovou na mape asi nenajde, spis najdes Rogoznici, je to vesnicka a ostruvek spojeny s pevninou umelou hrazi a na nem je most. V miste je konzum ale nic moc, jen takovy ten zaklad, vic toho nakoupis na Rogoznici nebo v Trogiru, ten je cca 15km od mista a je tam pekna pamatkova rezervace zapsana v UNESCO. Voda byla cista ale ryby nic moc, je to zatocina, ale myslim, ze by jsi se s mistnima dohodl, aby te vzali nekam lodi. Domaci lodku mela ale rikala, ze pujci jenom kdyz budeme mit lodni zkousky takze smolicek. a co se tyce parkovani, tak vetsinou u baraku bylo parkovaci misto, je to videt i na fotce, za mnou stalo jeste druhe auto a dalsi dve parkovaci mista byly pod barake zajistena retezem na klic. Jak jsem psal, byla tam pohoda a klidek, Krysarr muze potvrdit.

post-4825-1199624930_thumb.jpg

post-4825-1199624943_thumb.jpg

post-4825-1199624952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, je to asi na puli ceste mezi sibenikem a Splitem. Vesnicku jako takovou na mape asi nenajde, spis najdes Rogoznici, je to vesnicka a ostruvek spojeny s pevninou umelou hrazi a na nem je most. V miste je konzum ale nic moc, jen takovy ten zaklad, vic toho nakoupis na Rogoznici nebo v Trogiru, ten je cca 15km od mista a je tam pekna pamatkova rezervace zapsana v UNESCO. Voda byla cista ale ryby nic moc, je to zatocina, ale myslim, ze by jsi se s mistnima dohodl, aby te vzali nekam lodi. Domaci lodku mela ale rikala, ze pujci jenom kdyz budeme mit lodni zkousky takze smolicek. a co se tyce parkovani, tak vetsinou u baraku bylo parkovaci misto, je to videt i na fotce, za mnou stalo jeste druhe auto a dalsi dve parkovaci mista byly pod barake zajistena retezem na klic. Jak jsem psal, byla tam pohoda a klidek, Krysarr muze potvrdit.

No já měl půjčenou krásnou loďku s plnou nádrží od jednoho místního, dělá v přístavu a bydlí hned vedle. Za 250Kn na celý den. Dohodli jsme se, ukázal mi loď, jak s tím manipulovat(protože jsem vůbec nevěděl, byla to první zkušenost) a že si ji můžu vzít kdykoliv a vrátit kdykoliv. Až budu vracet, tak jen přinýst 250Kn a vyřízeno. Super jednání, pěkná loď. Celodenní výlet po vlnách neměl chybu. Teda až na nepříjemný zážitek ve formě bouřky, která nás stihla asi 3km od pobřeží. To jsme si nasrali do gatí všichni. Už jsem to tu někde psal. Žádný papíry na to nepotřebuješ. Až budu na PC, tak sem dám fotky kde ten maník bydlí i foto lodi. Jde se na něj případně doptat na kapitanátu. Koukám, že Rogoznica boduje. Jo a tu stejnou loďku už měl na mé doporučení půjčenou i někdo tady z OC a taky si liboval. Jen už nevím, kdo to byl.

Odkaz ke komentáři

jak rikas, hned ten prvni u vody, hlavne v podstate na konci mistni "kolonady" nebo jak to nazvat, lidi malo a hlavne klidek, zadny urvany veprenky jako v hotelech. Nicim nerusene vecerni posezeni u pivecka a nejake mnanky. Rano chutna snidanicka a hlavne dobre videt na deti, co byly nedockavy aby se mohli vykoupat a hlavne tam stacili. Letos mi to asi nevyjde, ale pristi rok tam chci znovu, uz kuli tomu klidku a hlavne nas pojede vi, takze by jsme asi vzali cely barak.

Jj, 'kolonada" :D Ale ten klid byl bozi, bylo tam vic kocek nez lidi :) Ja uvidim, jak to letos dopadne, ted cpu penize do bytu, kvuli tomu sem odlozil obmenu auta, tak uvidim, co dovolena, melo to byt prave Recko, ale to je precejen drazsi, no uvidime :) Nastesti zatim bez deti, takze muzu kdykoliv vlizt do auta nebo letadla a zmizet, tak uvidim :)

Odkaz ke komentáři

To vypada mooc pekne !!!

Odkaz ke komentáři

U nas holt domaci delala herecku, byly jsme poprve, takze jsme nevedli co a jak :mellow: , tak to mame aspon pro priste -_-

ono nějaké papíry by měly bejt, když má ten motor tuším více jak 5kW. Ale jednak ten náš měl tuším akorát těch 5 a jednak tenhle maník mi říkal, že to je jedno, kdybych prej měl nějakej problém, tak se mám odvolat na něj, jeho tatík tam má na kapitanátu jakousi větší frčku ;)

Obecně třeba i na sportovní rybolov musí bejt papíry, ale to mi zase pan domácí řekl, ať na to kašlu, že nic nepotřebuju, že to policajty ůbec nezajímá. Takže za povolenku na 14 ní jsem ušetřil nějakých asi 600kn.

Obecně tam ve vztahu k turistům(Čechům) přiíraj oči a dělaj, že nic nevidí a o ničem neví. Maj kšeft, a tak na drobnosti nehledí.

Odkaz ke komentáři

Jj, 'kolonada" :D Ale ten klid byl bozi, bylo tam vic kocek nez lidi :) Ja uvidim, jak to letos dopadne, ted cpu penize do bytu, kvuli tomu sem odlozil obmenu auta, tak uvidim, co dovolena, melo to byt prave Recko, ale to je precejen drazsi, no uvidime :) Nastesti zatim bez deti, takze muzu kdykoliv vlizt do auta nebo letadla a zmizet, tak uvidim :)

My byli tady :palec2:

Odkaz ke komentáři

ono nějaké papíry by měly bejt, když má ten motor tuším více jak 5kW. Ale jednak ten náš měl tuším akorát těch 5 a jednak tenhle maník mi říkal, že to je jedno, kdybych prej měl nějakej problém, tak se mám odvolat na něj, jeho tatík tam má na kapitanátu jakousi větší frčku ;)

Obecně třeba i na sportovní rybolov musí bejt papíry, ale to mi zase pan domácí řekl, ať na to kašlu, že nic nepotřebuju, že to policajty ůbec nezajímá. Takže za povolenku na 14 ní jsem ušetřil nějakých asi 600kn.

Obecně tam ve vztahu k turistům(Čechům) přiíraj oči a dělaj, že nic nevidí a o ničem neví. Maj kšeft, a tak na drobnosti nehledí.

ono v sezoně stejně poblíž břehu chytneš jen malý ryby, ty velký jsou až tak 30km a dál od břehu, a tady už si povolenky hlídaj.

Odkaz ke komentáři

Do hotelu bych v HR nejel ;)

ja taky, kdyz jsem to tam videl tak hruza. Vsude same veprenky, na plazi skoro zadne misto a plno hluku a bordelu a hlavne co byly znami, tak se platilo i za uzivani atrakci v ramci hotelu, takze je deset dni s polopenzi v hotelu prislo na nejakech padesat a jeste si museli platit tobogany a tak. Privat je privat, hlavne jakykoliv problem s nami domaci hned resila k nasi spokojenosti, opravdu dobry pristup. -_-

Odkaz ke komentáři

Fakt super, jak pise Krysarr, hlavne ten klid. Co byly zanmi v hotelu tak akorat nadavali na veprenky ze tam rvali celej den a pak i v noci. Vedle nas byla nemecka rodinka s detma a ani jsme o nich nevedeli. -_-

My tam meli posledni tri dny vedle v baraku tri auta z Ostravy, a ty rvali jako kravy, ale jen prvni den, pak byli v jednom kuse tak vozraly, ze ani nevedeli, ci sou. Uz kdyz prijeli, taxem rikal, ze dlouho nevydrzej, bylo jich 8, vytahli 3 tasky a zbytek jenom a jenom kartony piva, tvrdyho a tak. Ty sacovat na hranicich, tak zaplati peknou sumicku, a zradlo :)

Odkaz ke komentáři

Já byl v létě na dvou dovolených a to vždy v hotelu a líbilo se nám. Napřed jsme byli první týden v červenci v Bašce Voda, cca 10 km od Makarské. To bylo dobré místo hlavně z toho, že jsme jeli taky na výlet do Dubrovníku a do Splitu. Obě tyhle města doporučuji navštívit, nádherné. Druhá dovča byla první týden v září na Istrii, skoro na samém cípu, a krom počasí taky bezva. Ale pokud pojedu příště, tak jedu do privatu, má to něco do sebe. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Ahoj,

předloni jsme byli ve Vodicich, soukromý domeček, domácí bydleli v domečku na zahradě. Klídek a pohoda, starej modráček spal na zahradě za plotem a až na komáří invazi príma. Loni jsme byli v Omiši, krásný historický město, ale nový drakouš spal na ulici kde si hráli děti, klid nic moc. Příště jen tak na výlet. Letos máme zaplacenou dovču na Pag-Mandre, parkování na dvoře a hlavně malé město, klid. Už se těším, nebyl tam někdo? Je to vila Zvonka od Croatia travel.

Díky, už ať je teplo. Nemám rád zimu lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...