novi37 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mám problém a chtěl bych najít,co ho způsobuje... Když nastartuju ráno auto, nebo kdykoli jindy po delší době, tak se ihned po nastartování rozhučí něco v motoru, toto hučení trvá cca 1minutu, pak úplně přestane a už se nevyskytuje....co to může být? podotýkám, že se to ozývá pouze při prvním nastartování, pak je už vše ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Mám problém a chtěl bych najít,co ho způsobuje... Když nastartuju ráno auto, nebo kdykoli jindy po delší době, tak se ihned po nastartování rozhučí něco v motoru, toto hučení trvá cca 1minutu, pak úplně přestane a už se nevyskytuje....co to může být? podotýkám, že se to ozývá pouze při prvním nastartování, pak je už vše ok... Ahoj neni to nahodou to sekundarni vzduchove cerpadlo? Me toi u RS taky tak podobne krucelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Mám problém a chtěl bych najít,co ho způsobuje... Když nastartuju ráno auto, nebo kdykoli jindy po delší době, tak se ihned po nastartování rozhučí něco v motoru, toto hučení trvá cca 1minutu, pak úplně přestane a už se nevyskytuje....co to může být? podotýkám, že se to ozývá pouze při prvním nastartování, pak je už vše ok... Hele covece me to delavalo obcas asi neco podobnyho..Ted uz to zase nedela,ale kdyz bylo chladneji,tak mi to pripadalo,kdyz to bylo uplne studeny,jako u tebe,tak to po nastartovani,jak si to samo reguluje otacky,tak to vydavalo zvuk,jako by se tam neco silne rozrezonovalo..Tak na 10 vterin..Pak to restalo..Nevim,ted uz to zase nedela...Asi nic vaznyho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Mám problém a chtěl bych najít,co ho způsobuje... Když nastartuju ráno auto, nebo kdykoli jindy po delší době, tak se ihned po nastartování rozhučí něco v motoru, toto hučení trvá cca 1minutu, pak úplně přestane a už se nevyskytuje....co to může být? podotýkám, že se to ozývá pouze při prvním nastartování, pak je už vše ok... Ty jsi tady kdysi organizoval ten chiptuning, chipnul jsi to taky nakonec? Pokud ano, tak by to mohlo být kvůli toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mám problém a chtěl bych najít,co ho způsobuje... Když nastartuju ráno auto, nebo kdykoli jindy po delší době, tak se ihned po nastartování rozhučí něco v motoru, toto hučení trvá cca 1minutu, pak úplně přestane a už se nevyskytuje....co to může být? podotýkám, že se to ozývá pouze při prvním nastartování, pak je už vše ok... Hele covece me to delavalo obcas asi neco podobnyho..Ted uz to zase nedela,ale kdyz bylo chladneji,tak mi to pripadalo,kdyz to bylo uplne studeny,jako u tebe,tak to po nastartovani,jak si to samo reguluje otacky,tak to vydavalo zvuk,jako by se tam neco silne rozrezonovalo..Tak na 10 vterin..Pak to restalo..Nevim,ted uz to zase nedela...Asi nic vaznyho.. Dela mi to taky....pri kazdem nastartovani, kdyz auto dele stalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.