Červen 9, 200718 r Autor Fotky dodám později,teď musím zpátky na autosalon a taky doufám,že se mně je sem podaří umístnit. Ahoj.
Červen 9, 200718 r Autor A dost jdu k vodě pokračování příště!!! Ať se máte na co těšit. Ahoj Honza - Ororo.
Červen 9, 200718 r Raděj zůstaň u vody. Aktualní stav před cca 2 hodinami. Mno, správně by bylo "Zůstaň v PRÁCI" Jak píšu, jedu až v úterý, to by tam nemusel být takový nával
Červen 9, 200718 r tak kluci ja se chystam v pondeli, ovsem jestli tam bude tolik lidi tak potes panbuh uz jsem byl v roce 2005 ale to se mi nezdalo, ze tam bylo tolik lidi...no a kdyz uz jste tam, nechcete napsat nejaky tipy kam zajit, co je by stalo za videni na co se vykaslat??je mi jasne, ze musim povinne navstivit stanek skody ale myslim mimo nej
Červen 9, 200718 r ted uz na to asik seru, kdyz sem nemoh na novinarskej den prodirat se lidma se mi nechce
Červen 9, 200718 r nafotte nekdo galerku hostsek, u alfy to prej jako obvykle super, u bmw sileeeeeeny vybiral je kamos a rekl mi ze pry jsou hodny a chytry... bohuzel prej nejsou hezky u nas v rendlikovym stanku by mely bejt dobry a je tam i LAURA.. (kdo zna vi )
Červen 10, 200718 r Autor A to je zatím vše. Doufám,že jsem Vás nenudil. Já opět odjíždím do víru autosalonu. Ahoj Honza Ororo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.