OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Pár foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Fotky dodám později,teď musím zpátky na autosalon a taky doufám,že se mně je sem podaří umístnit. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Stojí to za to se tam zítra vydat nebo lepší ležet u vody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Pokračování příště jdu dělat další foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Hezky si mne naladil, chystám se v úterý s našim mladým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Raděj zůstaň u vody. Aktualní stav před cca 2 hodinami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 něco málo i pro Fabiatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 A dost jdu k vodě pokračování příště!!! Ať se máte na co těšit. Ahoj Honza - Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Raděj zůstaň u vody. Aktualní stav před cca 2 hodinami. Mno, správně by bylo "Zůstaň v PRÁCI" Jak píšu, jedu až v úterý, to by tam nemusel být takový nával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 tak kluci ja se chystam v pondeli, ovsem jestli tam bude tolik lidi tak potes panbuh uz jsem byl v roce 2005 ale to se mi nezdalo, ze tam bylo tolik lidi...no a kdyz uz jste tam, nechcete napsat nejaky tipy kam zajit, co je by stalo za videni na co se vykaslat??je mi jasne, ze musim povinne navstivit stanek skody ale myslim mimo nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Jdu zítra k odpolednímu hodit čučku a kapklu pofotit -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 ted uz na to asik seru, kdyz sem nemoh na novinarskej den prodirat se lidma se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 nafotte nekdo galerku hostsek, u alfy to prej jako obvykle super, u bmw sileeeeeeny vybiral je kamos a rekl mi ze pry jsou hodny a chytry... bohuzel prej nejsou hezky u nas v rendlikovym stanku by mely bejt dobry a je tam i LAURA.. (kdo zna vi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak za chvíli opět vyrážím do víru Autosalonu, tak něco pro oko. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Člověk se honí po Autosalonu a tohle mu zatím parkuje za barákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 V sobotu přijeli kamarádi z ARC tak si nemohu odpustit pár foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 A to je zatím vše. Doufám,že jsem Vás nenudil. Já opět odjíždím do víru autosalonu. Ahoj Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.