cosby Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 pezot fuj....fuj fuj vivat rendlik Pežot nebo rencek to je jedno,hlavně že platí a dobře platí to si piš. taková módní přehlídka mezi nablejskanejma autama to je docela hezká podívaná a ty auta, no taky si jich trošku všimneš,ale svoje zraky upíráš rozhodně jinam. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Pěkně se to tu rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) No ja fotil hlavně ženský Editováno: 14. Červen 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Byl jsem taky pritomen - hned 9.6. Az na to mnozstvi lidi to bylo super... Mam nafoceno neco kolem 250 fotos (baby samo taky) ... Tak udelam nejaky vyber az bude cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza Sakra,škoda,měl jsem hlad jak šlak,ale spěchal jsem domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tak to ti chvalim ... u Medaku - Smartu byla moooc prijemna hostes a strasne hezky se usmivala a ty nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 No ja fotil hlavně ženský Konečně to někdo vzal za správný konec:-) Jinak cosby, ty v červeném s proužky napříč jsou od citrónu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Seat Emoción Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Seat Emoción Aha, tak tohle jsou ty emocion v reklamě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Lancia :palec2: Alfa :palec2: Na kočku u Lancie mi dokonce řekla přítulka: vyfoť mi tu pěknou pani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Taky přihodím ze pár fotos, bohužel jsem se dříve nedostal ke zpracování. No a první auti k vyfocení který jsem tam potkal dost z Vás asi zřejmě pozná mimo jiné Ferrari tam zrovna moc hezký kočeny nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Maseratti a Lambo slečny u obou značek byli velmi luxusní :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 nějaké to foto pro vitta Bentley, porsche a spol. resp. slečny u Porsche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Něco z bavorska ........ no vybral bych si :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Něco z netradičního materiálu macrolon, jedna moc pěkná slečna a libůstky od Wiesemannu :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Něco z netradičního materiálu macrolon, jedna moc pěkná slečna a libůstky od Wiesemannu :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) No ja fotil hlavně ženský I ty lišáku!!! Dobrýý!!! Editováno: 25. Červen 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Maseratti a Lambo slečny u obou značek byli velmi luxusní :palec2: To Lambado bych docela skousnul! Slečna už je v základu nebo to je příplatková výbava??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Editováno: 25. Červen 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Asi o něčem silně přemýšlí Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Asi co bude vařit k obědu svým dětem, nebo co jsi myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Je úplně v transu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.