Červen 14, 200718 r Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím
Červen 14, 200718 r Autor pezot fuj....fuj fuj vivat rendlik Pežot nebo rencek to je jedno,hlavně že platí a dobře platí to si piš. taková módní přehlídka mezi nablejskanejma autama to je docela hezká podívaná a ty auta, no taky si jich trošku všimneš,ale svoje zraky upíráš rozhodně jinam. Ahoj Honza.
Červen 14, 200718 r Autor Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza
Červen 14, 200718 r Byl jsem taky pritomen - hned 9.6. Az na to mnozstvi lidi to bylo super... Mam nafoceno neco kolem 250 fotos (baby samo taky) ... Tak udelam nejaky vyber az bude cas...
Červen 14, 200718 r Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza Sakra,škoda,měl jsem hlad jak šlak,ale spěchal jsem domů
Červen 14, 200718 r Tak to ti chvalim ... u Medaku - Smartu byla moooc prijemna hostes a strasne hezky se usmivala a ty nohy
Červen 14, 200718 r No ja fotil hlavně ženský Konečně to někdo vzal za správný konec:-) Jinak cosby, ty v červeném s proužky napříč jsou od citrónu?
Červen 16, 200718 r Lancia :palec2: Alfa :palec2: Na kočku u Lancie mi dokonce řekla přítulka: vyfoť mi tu pěknou pani
Červen 17, 200718 r Taky přihodím ze pár fotos, bohužel jsem se dříve nedostal ke zpracování. No a první auti k vyfocení který jsem tam potkal dost z Vás asi zřejmě pozná mimo jiné Ferrari tam zrovna moc hezký kočeny nemělo
Červen 17, 200718 r Něco z netradičního materiálu macrolon, jedna moc pěkná slečna a libůstky od Wiesemannu :palec2: :palec2:
Červen 19, 200718 r Něco z netradičního materiálu macrolon, jedna moc pěkná slečna a libůstky od Wiesemannu :palec2: :palec2:
Červen 25, 200718 r No ja fotil hlavně ženský I ty lišáku!!! Dobrýý!!! Upraveno Červen 25, 200718 r od Com-aaR
Červen 25, 200718 r Maseratti a Lambo slečny u obou značek byli velmi luxusní :palec2: To Lambado bych docela skousnul! Slečna už je v základu nebo to je příplatková výbava??? :D
Červen 25, 200718 r Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Upraveno Červen 25, 200718 r od Com-aaR
Červen 25, 200718 r Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Asi co bude vařit k obědu svým dětem, nebo co jsi myslel?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.