Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
pezot fuj....fuj fuj :)

vivat rendlik

Pežot nebo rencek to je jedno,hlavně že platí a dobře platí to si piš. taková módní přehlídka mezi nablejskanejma autama to je docela hezká podívaná a ty auta, no taky si jich trošku všimneš,ale svoje zraky upíráš rozhodně jinam. :p Ahoj Honza.

Vloženo
Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím

I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza :)

Vloženo

Byl jsem taky pritomen - hned 9.6. Az na to mnozstvi lidi to bylo super... Mam nafoceno neco kolem 250 fotos (baby samo taky) ... Tak udelam nejaky vyber az bude cas... ;)

Vloženo
Taky jsem dnes byl a podle mě,pěkné baby byly u Seatu a Suzuki.Moc jsem nefotil,ale něco večer snad hodím

I ty kujóne copak ,že jsi se nestavil na parníček. Teď mám na hladině dva a oba jsou plný jídla a pití a za chvíli proběhne grilovačka na hradě Veveří. Ahoj Honza :)

Sakra,škoda,měl jsem hlad jak šlak,ale spěchal jsem domů ;)

Vloženo

Taky přihodím ze pár fotos, bohužel jsem se dříve nedostal ke zpracování. No a první auti k vyfocení který jsem tam potkal dost z Vás asi zřejmě pozná lol mimo jiné Ferrari tam zrovna moc hezký kočeny nemělo

post-444-1182069226_thumb.jpg

post-444-1182069281_thumb.jpg

post-444-1182069326_thumb.jpg

post-444-1182069394_thumb.jpg

post-444-1182069557_thumb.jpg

post-444-1182069612_thumb.jpg

post-444-1182069647_thumb.jpg

Vloženo
Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? :D:smich:

Asi co bude vařit k obědu svým dětem, nebo co jsi myslel?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...