fanous Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zitra se chystam dodelat park asistenta. Vse mam pripravene jen mi doslo ze nevim jaka je tak vzdalenost senzoru od sebe. Chci ho dodelat do listy. Jaka je priblizne vzdalenost od jednoho senzoru k druhemu?? Jdu stahnout nejake obrazky abych mel alespon nejakou predstavu. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zitra se chystam dodelat park asistenta. Vse mam pripravene jen mi doslo ze nevim jaka je tak vzdalenost senzoru od sebe. Chci ho dodelat do listy. Jaka je priblizne vzdalenost od jednoho senzoru k druhemu?? Jdu stahnout nejake obrazky abych mel alespon nejakou predstavu. Dikes. Nevím jak je to u origo, ale ten co mám já nebo ten který jsem montoval otci tak doporučovali 35-40 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak auto odstrojene , ocistene - elektrika zapojena, senzory vyzkouseny. Park asistent z Roomstra padne do OI jak ulitej !! Doporucuji ! Jen se pridelaj senzory k jednotce, a stava se vezme z couvacky - vsechny konktory sedej jak maj ! Takze ted uz jen vyvrtam diry, zacvaknu senzory, nasadim naraznik a protahnu repracek do sloupku dovnitr a je to ! ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Tak auto odstrojene , ocistene - elektrika zapojena, senzory vyzkouseny. Park asistent z Roomstra padne do OI jak ulitej !! Doporucuji ! Jen se pridelaj senzory k jednotce, a stava se vezme z couvacky - vsechny konktory sedej jak maj ! Takze ted uz jen vyvrtam diry, zacvaknu senzory, nasadim naraznik a protahnu repracek do sloupku dovnitr a je to ! ;-D pri 4 cidlach: od stredu narazniku 25cm a od toho dalsie zase 36cm o <- 36cm -> o <- 25cm -> I <- 25cm -> o <- 36cm -> o Editováno: 10. Červen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak hotovo ! Vypada to pekne a hlavne to funguje !! ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak hotovo ! Vypada to pekne a hlavne to funguje !! ;-D Jak jsi to vsechno zapojil? Napajeni a kostra je jasna, ale jsou tam 2 vodice, ktery jdou do kenu. Mam pocit, ze Pin 5 a 6 na RJ. Lezi mi tu taky jeden park. asistent z nove fabky a chtel bych ho taky dat do auta. Jen mi nevychazi cas na zkoumani zapojeni kenovych vodicu. Je mozne, ze kdyz se nezapoji, tak to bude makat, ale dle meho po nich bezi informace o zapnutem zapalovani, zarazene zpatecce a snad i stlumeni radia.. Jak to tedy zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 já can nezapojoval a fachá to jak má, akorát to nejde diagnostikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 je mozne ze mi to bez zapojeni K-line nejede? mam 2 vodice za zarovku zpatecky, 2 vodice na kostru, a vubec se to nejak neprojevuje. cidla jsou zapojeny a namontovany presne jako z vyroby. v cem muze být problem. je to origo za 3500,- (teda alpon to tvrdil) Prosim alspon nejaky napad so s tim) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 2 x mě to po namontování tako nafachalo,ale stačilo šktnou myslím + o can a ono se to vyresetovalo a byl klid ale s těma drátkama si už nejsem jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 2 x mě to po namontování tako nafachalo,ale stačilo šktnou myslím + o can a ono se to vyresetovalo a byl klidale s těma drátkama si už nejsem jistej Trochu ulet. nedelas si srandu? nerad bych to odpalil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 tak jsem to rysknu a dal jsem to na cerveno cernej myslim u diagnosticke zasuvky a funguje SUPER akorad nevim jeste jak to bude s diagnostikou. Ale to uz neni takovej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.