piatrik Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Prosil bych o radu, na mojí Fábii 3/2000 mi při jízde v hustém lijáku odešel rychloměr. Pak sem kontroloval i pojistky, ale vše v pořádku. Po dvou dnech mi ale začal ukazovat, ale jen do 20 Km/h tak pár metrú a zase spadnul na nulu ten to stav trvá do dnes. Chtel bych se hlavne zeptat kde je připojeno čidlo tachometru, chtel bych skontrolovat jestli má dobrý kontakt. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasRS Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 to by mě taky zajímalo, znám někoho kdo má podobný problém a taky ho řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ja by som ho hladal na prevodovke staršie ročníky by ho mali mať tam ale novšie neviem odkial berú signál rýchlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak som vám to čidlo našiel v DP je to prevodovka 002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.