Josef Fajt Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Chlapi, koupil jsem O II 1.9TDI Classic ( referentský auto z MB ) a chci ho jetě trochu upravit podle svýh představ. Dovede tady někdo poradit jak se dá dodělat palubní počítač, tempomat a hlavně elektrické stahování oken v předu ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 co ti umím poradit je, abys to tu trochu prošmejdil, protože třeba tempomat se tu na bazaru běžně prodává kolem 1000,-Kč a montuje taky, stahovačky nevim, ale určitě jdou udělat taky a co se týká počítadla, to bude asi horší. O tom jsem tu myslím nikde nečet, protože ho asi všichni, kromě tebe, mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 palubní počítač? ten jsem myslel, ze uz ma kazda verze oktávky v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Co se týká toho palubního počítače, je potřeba: nové budíky cca 4000Kč +podvolantová ŘJ cca 1200Kč +pravá páčka cca 1000Kč + práce cca 1000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 jestli je to s palubákem jako ve Fábii, což asi bude, tak doděláš za pár a za chvíli... čidlo teploty do předního nárazníku, kablík od něj do budíků a kablíky od ovladače PP do budíků, pak jen nový budíky a frčíš proštourej DP, tak najdeš zapojení a kablíky smotáš za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak uz se nekomu povedlo dodelat palubni pc?Umel by to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hermi95 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Zdravím, mám mojí první O2 po fl a koupil jsem ji od tchána v top stavu. 09 výroba a najeto 67k (jezdil s tím jenom do práce, jednou kamsi na slovensko jinak do práce a z práce, takže na 100 pro vím, že je to nestočené, přítelkyně byla u toho když to kupovali úplně nové) a je to bohužel v úplném základu, nevím jaká třída to teď je, ale mrzí mě, že na palubním počítači se mi ukazuje pouze teplota venku a kdy mám jet na servis. Otáčet to můžu pouze nulovací "tyčkou" na denní trip. Doufal jsme, že tam spotřeba, kolik je v nádrži, dojezd atd bude, jelikož si myslím, že je to užitečná věc (vím, že to není na 100%) a rád bych si ji tam chtěl dodělat tuhle funkci. Soused je automechanik a říkal, že by se museli pořídit nové budíky, páčka (to vím určitě jelikož tam je bez přepínačů a MF volant nemám), řídící jednotka, kabeláž atd.. Ale taky, že je možnost, že nové budíky by se nemuseli pořizovat, že je podporují tuhle funkci. Tak se chci zeptat zjistím nějak podle budíku jestli je možno to dodělat nebo ne? Popřípadě jestli tu je někdo se stejnou O2 v základu a ví o tom, tak jestli by mi mohl pomoc. Vím, že cena bude docela dost velká, ale s tím počítám (pokud nebudu muset kupovat nové budíky). Tak jestli mě někdo může pomoc ? Popřípadě jestli to někdo už dodělával, tak mě zajímá na kolik ho to přišlo ? Popřípadě kolik si myslíte cca, že by to mohlo přijít mě? Přikládám foto mých budíků. Díky moc všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Není nutné budiky měnit. Soused o tom vi prd.. stačí packy a možná podvolantovka a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hermi95 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 před 2 minutami, Milhausek napsal: Není nutné budiky měnit. Soused o tom vi prd.. stačí packy a možná podvolantovka a nakodovat taky si myslím, že budíky vyhovují...a věděl bys cenu cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Poptej místní odborníky a budeš vědět. Nebo napiš odkud jsi ať ti můžeme poradit někoho z okolí. Btw kolega tady nahoře bude jeden z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hermi95 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 před 58 minutami, headerTDI napsal: Poptej místní odborníky a budeš vědět. Nebo napiš odkud jsi ať ti můžeme poradit někoho z okolí. Btw kolega tady nahoře bude jeden z nich. Jsem z Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Témata sloučena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.