Dear Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Zdravim vsetkych! Mam taky dotaz =) dnes som si bol vyzdvihnut budik na tlak turba pre moju Fabcu 1.9TDI a netusim do ktorej hadicky to zapojit kedze ich tam je pri sani dost... neviete mi niekto prosim vas poradit kam presne to zapojit?? Najlepsie ak hodite foto prosim!! Co sa tyka zapojenie elektriky tak asi niekde na radio a treti kabel na parkovacky aby sa budik rozvietil spolu zo svetlami moze byt? Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokolda Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já na Tdi AFN, jsem vyvrtal díru do trubky co vede z turba vzduch, ta co je až nahoře (černá) a na závit našroboval dodanou koncovku co byla u budíku, měření OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkonen Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Nazdar . Ja som mal na tie parkovacky otackomer..sak si ho videl.. a vsetko slapalo OK ! akurat to ma jednu nevyhodu potom.teda neviem ci to aj inokedy tak funguje.ale Vzdy ked vypnes a zapnes svetla tak svetlo mas vzdy to prve..cize asi modre. to znamena ze ked si nastavis biele.. vypnes svetla..zapnes.. budes musiet zase nastavovat ! Inac k tomu budiku..pokial si nic nevymyslel ..ta daco uz len vymyslime ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.