JOJOPB Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) zari? pre niektorích Slovakou je asi problém zistit o aký mesiac ide Jasne treba urobiť zraz už sa teším Editováno: 7. Červen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek ! BTW: září je september Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOJOPB Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj no pardón!!!!!!! Prelistované a september voľný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 bohužel z důvodu nepříznivých podmínek od nájemce prostoru pro sraz RoomsterClubu (11.-13. září 2009), se sraz bude muset uskutečnit na jiném místě, bohužel zatím žádné ideální místo nemám. Tedy výzva pro uskutečnění srazu potřebujem místo, nejideálnější jest dětský tábor(zazemi s koupelnou a postelema pro rodiny s malymi detmi), termín bych rád zachoval, když už byl předběžně vyhlášen takže pokud někdo něco víte hned napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOJOPB Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) http://www.maninska.sk/ Editováno: 23. Červenec 2009, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Zdravím, jakpak to vypadá se srazem Roomsterů v letošním roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Ahoj, sraz planuji na zacatek zari, okoli Mlade Boleslavy jen s organizaci mam mensi problem, bez ridicaku to jde spatne ale zvladnem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tak to snad dopadne dobře. Díky za organizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Je půlka srpna, mám nesmělej dotaz - je něco nového s případným srazem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 ahoj, omlouvam se mam toho moc, ale bude.... rozeslu newsletter a hodim to kam se da oficialni pozvanka bude do konce tydne sraz bude 10. - 12. 9. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Tak to je bezva Doufám ,že vyjde počasí,v dnešní době jeden neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 (editace) Tak to je velká škoda, když jsem se tu už zaregistroval chtěl jsem se taky účastnit. Bohužel v tomhle termínu budu několik set km pryč Snad někdy příště........ Editováno: 17. Srpen 2010, autor: buko2760 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Zdravím,tak nevím jestli jsem něco neprošvihnul,ale byl vůbec ten sraz v září u MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 sakra moc se omlouvam, myslel jsem ze jsem to psal sraz se bohuzel rusi, na posledni chvily mi bylo odreknuto ubytovani moc se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 OK.Já se jen lek,že jsem sraz prošvihnul,páč mi nepřišel z klubu newsletter,ani jsem nikde nic neviděl napsáno o zrušení. Tak někdy příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOJOPB Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ahoj nepripojili by ste sa na zraz v Maninskej Tiesňave, ktorí sa bude konať 1.-3.2011 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DidierSachs Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 alebo slovensko ... napr. hrad ... Cerveny kamen ? http://www.muzeum.sk/default.php?obj=muzeum&ix=mck_snm alebo Morava - Boretice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Proč cituješ několik let starý příspěvek a nedáš k němu žádnou reakci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.