Ell Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Pri oprave stahovacky vo dverach a nasledne namontovanie tapetcu mi blika imobilizer a nemozem nastarovat motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 immo nekomunikuje s řídící jednotkou...... na VAG a jestli to jde , tak zkusit nakodovat immo v klíči nespadl ti klíč nešikovně na zem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 co to je za rok ? do 2001 ? také se stávalo, že zlobila cívka v těle zámku zapalování spojená kablíkem s řídící jednotkou, zkontroluj kablík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Starší modely měly problémy s vedení mezi cívkou a budíkama. 96 97 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ell Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Tak uz je To opravene!Bola To poistka.Ked som menil stahovacku,tak mi kable ktore vedu od motorceka skratovali a tim padom mi nesli okna,radio,central,klima a samozrejme ventilator.Kable boli zle zaizolovane a preto nastal skrat.Pred tim nez sa To stalo,sa mi podarilo nebadane zatlacit knoflik dveri do vnutra cim som zatvoril vsetky dvere a preto sa activoval imobilizer.Soferove dvere som mal stale otvorene a medzi tim nez som menil stahovacku musel nastat skrat.Skusal som pomocou ovladaca centralu ostatne dvere otvorit,ale neslo to.Ked ze mi ledka imobilizeru stale blikala nemohol som auto nastartovat a ist s nim do servisu!Potom mi znami poradil,aby som skusil dvere otvorit pomocou kluca.Samozrejme mam vsetky vonkajsie klucky chromove,tak som u spolujazdca odlupil chromovu zaslepku a pomocou kluca otvoril dvere.Tim padom sa deaktivoval imobilizer a ja som mohol nastartovat.V servise mi zistili,ze mam zlu poistku klimi , ventilatoru a CD autoradio Pioneer mi vraj skrat odpalil.Tak ze vymena stahovacky ma vysla velmi,velmi,velmi draho!!!Preto, na buduce to prenecham odbornikovi. Editováno: 13. Červen 2007, autor: Ell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.