Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? Editováno: 16. Červen 2007, autor: Aidolon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? Za 500,- je tvůj. I s poštovným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 jo vali, bud si pro nej muzes prijet, nebo za postovne poslu...muzes si ho nechat.. Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 jo vali, bud si pro nej muzes prijet, nebo za postovne poslu...muzes si ho nechat.. Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? To je ten ode mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 jo to je mozne, daval jsem ted kozeny, takze mam jeden navic, proc se ptas, je ti po nem smutno ?? jo vali, bud si pro nej muzes prijet, nebo za postovne poslu...muzes si ho nechat.. Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? To je ten ode mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 vyřešeno díky za nabídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 jo to je mozne, daval jsem ted kozeny, takze mam jeden navic, proc se ptas, je ti po nem smutno ?? jo vali, bud si pro nej muzes prijet, nebo za postovne poslu...muzes si ho nechat.. Zdarec, potřeboval bych na přechodnou dobu (cca 2 týdny) půjčit volant. Svůj pošlu na přečalounění a auto nutně potřebuju! Mám faceliftovou OI. neválí se doma někomu jeden zbytečně? To je ten ode mne? aaale ne, to neee. kozenej je kozenej Zamykam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky