ReWegar Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Zdravim! tak jsem asi tretí den majitelem noveho mobilu Sony Ericsson K800i Velvet Black a sem z nej tak nadcenej ze jsem se rozhodl udelat nejake to graficke tematko do tohodle mazlika. Kdyz mne tato myslenka napadla tak jsem zrovna brouzdal po zdejsim foru a tema bylo nasvete! Takze tady vam prinasim vubec PRVNI pokus o nejake to mobilni tematko. Predem omlouvam za pripadne nedostatky a podobne Predci jen clovek nejak zacit musi ze. Nahled Verze 1.0: Download tematka!!! Verze 1.0 Snad se bude libit Editováno: 17. Červen 2007, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 ja mam taky jedno ale podle me hezci taky FRS (do SE) . ale taky je todle zajimavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) muzes ho upnout at se podivam? BTW na mobilu vypada mnohem lepe (doporucuju zapnout velke hodiny) Editováno: 17. Červen 2007, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 pošlu ti sz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Prosim tě, a šlo by to i do Nokie 6230i? Nebo máte někdo? Nebo jak se to dělá? Chtěl bych si to taky zkusit. Je na to nějaký program?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 2P4: no jako jde lehce udelat kdyz maš obrazky ktery chceš do toh onamakat ale pokud to chceš mit ťip ťop tak prace na par hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 2P4: no jako jde lehce udelat kdyz maš obrazky ktery chceš do toh onamakat ale pokud to chceš mit ťip ťop tak prace na par hodin Takže si vyberu obrázky, který tam chci a je to? A jak to tam do něj narvu? Musim na to mít nějaký program ve kterým to udělám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 2P4 jo ecxistuji na to programy, pak az to budes mit posles normalne prez datovej kabel ci BT do tel a spustit schema jako kterykoliv jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 2P4 jak SE tak NOKIA ma nejaky program na tvoreni temate neco jako theme creator ci podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Díky moc chlapy, jdu hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 pokud by se někomu chtělo něco udělat-bral bych něco podobného do N70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 čau, můžeš sem hodit nějakej odkaz na program na tvoření schémat co použiváš, je to dobrýýýýýýýýýýýý. má k750i. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 byl tvoren v original programku od SE http://developer.sonyericsson.com/site/glo..._multimedia.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 byl tvoren v original programku od SE http://developer.sonyericsson.com/site/glo..._multimedia.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Taky jsem se o cosi pokoušel: Zde ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Kucííí, asi sem lama, ale nepodařilo se mi to téma rozchodit:-( Normálně sem to rozbalil a pak sem poslal do telefonu ten soubor .thm.. Něco špatně? Mám SE K750i.. Díky za rady! Jinak témátko super!!!! Editováno: 17. Červen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Kucííí, asi sem lama, ale nepodařilo se mi to téma rozchodit:-( Normálně sem to rozbalil a pak sem poslal do telefonu ten soubor .thm.. Něco špatně? Mám SE K750i.. Díky za rady! Jinak témátko super!!!! To bude tim ze toto tematko co sem delal je urcene pro k800i a jemu podobne viz popisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.