Fr33dom Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Zdravim, mám na felicii (rv2000) tažné zařízení a na přístrojovce je kontrolka směrových světel přívěsu, chtěl bych se zeptat jestli to vůbec někomu funguje a kdyžtak jestli někdo nemáte schéma jak to zapojit, mám pouze knížku Jak na to a tam to neni . Znám asi 5 lidí co má felicii s tažným a nikomu z nich ta kontrolka taky nejde. Děkuji všem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Pokud mas tazny, mel bys vymenit prerusovac smerovych svetel (v pojistkove skrince) kvuli vyssimu proudovymu zatizeni v pripade pripojeni privesu. Kdyz jsem ho vymenil, kontrolka pri pripojeni privesu chodila, zadne dalsi zapojovani cehokoliv neni nutne. Jen pro info: Klasicky prerusovac ma cislo dilu: 6U0 953 227 (ofiko cena cca 180,- ), presusovac pro provoz s privesem ma cislo dilu 6U0 953 227A (cena 400,-). Jestli se ti to vyplati si musis rozmyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Mám tažný a při blikání mně ukazuje i kontrolka směrov. světel přívěsu (samozřejmě, jen když táhnu přívěs, jinak ne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Díky za rady, koukal jsem se a mám tam ten klasický, takže asi pořídim ten pro tažný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Nefunguje ta kontrolka taky jenom s origo tažným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Nefunguje ta kontrolka taky jenom s origo tažným? Ted me právě taky napadlo jak to vlastně pozná že je připojený přívěs, když směrová světla přivěsu mám připojené přímo na zadní lampy, jedině že by to vyhodnocovalo připojení přívěsu podle zvýšení odběru proudu... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Origo tazny na Felicii jsem mel a kabelaz se pripojovala na zadni svetla pres konektorovy redukce. Nevidel bych v tom zadnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.