Lala Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Mám woofer o průměru 30cm a má předepsaný objem ozvučnice (myslím) 80 litrů, a chci si dělat ozvučnici s menším objemem asi 50 litrů! Bude to něčemu vadit? Nebo bude to mít velký vliv na zvuk nebo na něco? Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Parametry ozvučnice mají na zvuk zásadní vliv. Nemůžeš ji změnit aniž bys spočítal její vhodnost z TS parametrů reproduktoru. Naslepo to nezkoušej. Výsledek bude velmi pravděpodobně blbý. Co je to za reprák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 mac audio hyper 3000! Já mám box, ale problém je že mi nevleze na výšku do kufru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 hoď parametry repráku na www.autohificlub.cz a nekdo ti to tam spočítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.