Přejít na obsah

Po zahriati motora prestane fungovat zapalovanie.

micho

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych,

mam nasledovny problem. Na studeny motor sa mi podari nastartovat a motor ide ako hodinky. Po case, ked sa motor zohreje prestane fungovat zapalovanie a motor jednoducho vypne. Pri pokuse znovu nastartovat sa toci len starter, ktory kruti motorom, ale motor sa nechce rozbehnut sam. Pred touto poruchou motor fungoval dost spolahlivo. Bol som s nim aj v servise, ale tam iba krutili hlavou. Vela detailov o tom aute neviem, pretoze je to darovany kus. Ale ide o Favorit vyrobeny po roku 92. V servise mi povedali, ze ide o jeden z poslednych modelov. Naposledy som kupoval novu sadu kablov ku rozdelovacu a svieckam, a predavac mi povedal, ze to su uz kable pre feliciu.

Budem vdacny za akukolvek radu.

Miso.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vsetkych,

mam nasledovny problem. Na studeny motor sa mi podari nastartovat a motor ide ako hodinky. Po case, ked sa motor zohreje prestane fungovat zapalovanie a motor jednoducho vypne. Pri pokuse znovu nastartovat sa toci len starter, ktory kruti motorom, ale motor sa nechce rozbehnut sam. Pred touto poruchou motor fungoval dost spolahlivo. Bol som s nim aj v servise, ale tam iba krutili hlavou. Vela detailov o tom aute neviem, pretoze je to darovany kus. Ale ide o Favorit vyrobeny po roku 92. V servise mi povedali, ze ide o jeden z poslednych modelov. Naposledy som kupoval novu sadu kablov ku rozdelovacu a svieckam, a predavac mi povedal, ze to su uz kable pre feliciu.

Miso.

jestli je to vstřikování motronic, tak bych dal nějaké to procentu na RJ motoru.

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsetkych,

Miso.

Musíř říst jestli je to karburátor , nebo vstřikování. 92 se ještě dělaly s karburátorem ale 92 už jsou taky stříkačky.U karburátoru by mohla být vadná cívka v rozdělovači.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...