divous Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdravím všechny. Chci poprosit o radu. Když zajíždím (zatáčím) na parkovišti na místo, mám kola v maximálním rejdu. Samozřejmě potřebuju zabrzdit. Ne vždy, ale občas cítím z brzdového pedálu silné drbání a brzdný účinek je slabý. Pedál uvolním a dobrzdím. Při normální jízdě mi to nikdy neudělalo. Jen když někde parkuju a mám kola maximálně natočena. Nenapadá vás, čím by to mohlo být? Děkuji předem za jakékoliv rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A nejsou to spíš klouby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Klouby to asi nebudou, protože když nebrzdím, tak můžu kolama točit jak chci a v pohodě. Vždy při tom dobržďování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Nic vás nenapadá? Budu to teda muset dát do servisu, protože já sám nemám tušení, čím by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 me to delaji brzdy je tam vule na tech vidicich sroubech a ten trmen jak se vychyli tak drhne o disk melo by to prestat pokud se vymeni ty gumove vlozky s tou krytkou ceka me to ale nejak nemam cas ani penize a navic jezdim jako kloboucnik doby kdy sem jezdil jako prase sou pryc ted si jizdu vychutnavam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.