Publikováno Červen 18, 200718 r Zdravím všechny. Chci poprosit o radu. Když zajíždím (zatáčím) na parkovišti na místo, mám kola v maximálním rejdu. Samozřejmě potřebuju zabrzdit. Ne vždy, ale občas cítím z brzdového pedálu silné drbání a brzdný účinek je slabý. Pedál uvolním a dobrzdím. Při normální jízdě mi to nikdy neudělalo. Jen když někde parkuju a mám kola maximálně natočena. Nenapadá vás, čím by to mohlo být? Děkuji předem za jakékoliv rady.
Červen 19, 200718 r Autor Klouby to asi nebudou, protože když nebrzdím, tak můžu kolama točit jak chci a v pohodě. Vždy při tom dobržďování.
Červen 20, 200718 r Autor Nic vás nenapadá? Budu to teda muset dát do servisu, protože já sám nemám tušení, čím by to mohlo být.
Červen 25, 200718 r me to delaji brzdy je tam vule na tech vidicich sroubech a ten trmen jak se vychyli tak drhne o disk melo by to prestat pokud se vymeni ty gumove vlozky s tou krytkou ceka me to ale nejak nemam cas ani penize a navic jezdim jako kloboucnik doby kdy sem jezdil jako prase sou pryc ted si jizdu vychutnavam ;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.