civrs Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 1.9TDI-PD 77kw.rv.2005 naj.95000km.Z ničeho nic na volnoběh zvláštní nepravidelné klepání,po přidání plynu nebo rozjezdu nic nepozoruji.Jink spojka zabírá dobře,odspoda,neprokluzuje tak nevím.Má někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjulius Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 1.9TDI-PD 77kw.rv.2005 naj.95000km.Z ničeho nic na volnoběh zvláštní nepravidelné klepání,po přidání plynu nebo rozjezdu nic nepozoruji.Jink spojka zabírá dobře,odspoda,neprokluzuje tak nevím.Má někdo podobné zkušenosti? Zdravím všechny, mám podobný problém u mé 1,9 TDI 120 000 najeto rok 2004. Při volnoběhu tupé klepání v rytmu motoru, které mizí pří sešlápnutí spojky. Při rozjezdu, ani při jízdě zatím nic nepozoruji. Pokud to někdo dokáže vysvětlit, případně co obnáší náprava, případně zda to může mít vliv na jiné části motoru byl bych rád. Předem děkuji všem co si to přečtou a odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repro7 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 caute, mam O2 2.0 tdi 103kw dsg, r.v.2005 a mne to tiez robi a je to dvojhmotovy zotrvacnik. Neviete mi niekto zohnat zotrvacnik+ komplet spojku za rozumnu cenu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.