kocur Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 jak opravit lamely které se netočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Chce to rozebrat a uvidíš proč se netočí.Podle toho to opravíš nebo seženeš nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 jak opravit lamely které se netočí najdeš to tu několikrát - hledej jinak jsem to dělal teď o víkendu : vydloubnout ofuk (zespoda podebrat a trochu zapáčit kuchyňským nožem - až to povolí tak druhým to samé zvrchu a je to venku - bacha na pérka jsou tam 4 ks - 2 dole a 2 nahoře) - pak to opatrně rozeber (to pochopíš až to uvidíš neboj ) no a potom ty ulámaný lamelky - já dělal oba krajní ofuky, tak jsem jeden poskládal z dobrých a ten druhý jsem opravoval - asi to jde i jinak, ale já ten zbytek ulomené "tyčinky" zbrousil, pak jsem to navrtal v kraji opatrně malým vrtáčkem asi 3 mm do hloubky a pak to tam chce vteřiňákem nalepit nějaký vhodný drátek (já nic takovýho doma nenašel, tak jsem uštípal další vrtáček odspodu a dobrý ) chodí to jak víno, pár set jsem ušetřil a navíc ten pocit když si to spravíš sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.