Přejít na obsah

Ofuky v octavce

kocur

Doporučené příspěvky

jak opravit lamely které se netočí

najdeš to tu několikrát - hledej ;) jinak jsem to dělal teď o víkendu : vydloubnout ofuk (zespoda podebrat a trochu zapáčit kuchyňským nožem - až to povolí tak druhým to samé zvrchu a je to venku - bacha na pérka jsou tam 4 ks - 2 dole a 2 nahoře) - pak to opatrně rozeber (to pochopíš až to uvidíš neboj ;) ) no a potom ty ulámaný lamelky - já dělal oba krajní ofuky, tak jsem jeden poskládal z dobrých a ten druhý jsem opravoval - asi to jde i jinak, ale já ten zbytek ulomené "tyčinky" zbrousil, pak jsem to navrtal v kraji opatrně malým vrtáčkem asi 3 mm do hloubky a pak to tam chce vteřiňákem nalepit nějaký vhodný drátek (já nic takovýho doma nenašel, tak jsem uštípal další vrtáček odspodu a dobrý :doh ) chodí to jak víno, pár set jsem ušetřil a navíc ten pocit když si to spravíš sám... :):):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...