century Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Chlapy chodíte někam často pařit? Kdo co preferujete? Co máte rádi za alkohol a kolik toho vypijete? Já nejraději chodím normálně na pivko do hospody. Takže mam nejraději pivko a není problém jich tam nandat, když je nálada a prdel i patnáct. Prdel má bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Beer & Vodka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Doufám, že ne smícháná ve sklenici dohromady. Kolik vysolíš piváků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 pivo a rum...nejradši venkovni zábavy...doma piju slivovičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Rád chodím do hospody. Nebo nějakej koncert jako punk nebo rock. Občas i piškotéka, ale jen občas moc ji nemusím. Jinak 15jich nedám. Tak nejvíc 8, víc jich tam nenasoukám. Takže pivo a zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Když se jít bavit tak je to stodolní Když jít s kámošema na pifko a pokecat tak klasická hospoda s dobrým pifkem a jídlem Ale uplně max relax je pro mě vypadnout na chalupu a tam jít s místníma do klasické zahulené hospůdky k dobrému pifku, nákladanému hermelínu a k tomu si vyslechnout chytré řeči místních, to je pro mě asi nej relax, lepší jak sedět na zahradě a čučet doblba Pití pivo-whisky-mojito a samozdřejmě mattoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Tak to má bejt. Dobré pivko a zahulená hospoda. To je relax, všech relaxů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Tak já jsem exot za všechny prachy pití: alkohol nepiju (taky se často v mé společnosti hraje na střízlivého a osazenstvo pod parou rozvážím do domovů), takže Kofolu nebo podobný slazený blbosti jídlo: cokoliv, z čeho je cítit sýr v jakékoliv podobě a úpravě kluby: ani moc nemusim, lepší je dobrá hospoda nebo restaurace Vřele doporučuji: Olomouc - Hanácká restaurace na dolním náměstí Brno - Na radnici - Líšeň, U supa - Soběšice Horní Maršov - Na kopečku Praha - U lva - Anděl, U gambáče - Vinsky Mnichovo Hradiště - Zámecká restaurace atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Pifko - udelam jich tak tech 13 - 15, ale to je domrtva. Nebranim se zelene, a miluji BACARDI - COLA LIGHT, ale nesmi se to prehanet. Kdyz jdu na pivo, jdu na pivo, ale konci to stejne panakama... Byli doby, kdy jsem za zabavu a kalbu nechal cca 12 - 15 tis/ mesicne... To je vsak snad nenavratne PRYC!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tak já jsem exot za všechny prachypití: alkohol nepiju (taky se často v mé společnosti hraje na střízlivého a osazenstvo pod parou rozvážím do domovů), takže Kofolu nebo podobný slazený blbosti jídlo: cokoliv, z čeho je cítit sýr v jakékoliv podobě a úpravě kluby: ani moc nemusim, lepší je dobrá hospoda nebo restaurace Vřele doporučuji: Olomouc - Hanácká restaurace na dolním náměstí Brno - Na radnici - Líšeň, U supa - Soběšice Horní Maršov - Na kopečku Praha - U lva - Anděl, U gambáče - Vinsky Mnichovo Hradiště - Zámecká restaurace atd. Tak dej vědět, až budeš v Olomouci. Dáme pokec v Hánácké!!! Dělá tam kámoš, tak by nebyl problém s rezervačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tak ja nikam moc nechodim. Kdyz uz tak do restaurace na nejakou dobrou vecu. Alkohol jsem si odpil kdyz jsem byl nezletili. :D Ted moc nepiju. Pivo jen malo, spis vinecko. A v posledni dobe jsem prisel na chut Becherovce, Magistru a Jegemaisteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) Pifko (8-15ks), whisky and cola=== tradičně do mrtva Fakt mi chlast chutná a rád si o víkendu naformátuju mozek...ale mladý se to moc nelíbí ) A chodím do hospy, na disko, občas koncert, k ohni a tak,,,prostě všude kde se dá pít Editováno: 22. Červen 2007, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Olo: ...naformátovat mozek... Já chodím do místní hospody, ale většinou jen když je v TV sport, tak posedím, jinak lupnu tak 2-3 kousky a mizím. Ještě popíšu, co se mi stalo minulý týden. V pátek byl na čt2 přímý přenos z lehké atletiky, tak si říkám, že zajdu na pivo a chvíli se mrknu. V hospodě klasická obsada, cca 20 starších chlapů. Prostě běžný páteční večer, jen tam bylo nějak ticho. Říkám si, že jsou zažraní do atletiky, ale když jsem se podíval pořádně, myslel jsem, že mě klepne. Všichni čuměli na novu, kde dávali S čerty nejsou žerty. Kdyby jste viděli, jak to ti staří chlapi žrali, no fakt mazeeeec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 No to je krásnej výraz......... naformátovat mozek....... Tady tomu říkáme, odrovnat si pár miliard mozkovejch buněk..... Ale jo, když na pivo tak na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Pifko (8-15ks), whisky and cola=== tradičně do mrtva Fakt mi chlast chutná a rád si o víkendu naformátuju mozek...ale mladý se to moc nelíbí )A chodím do hospy, na disko, občas koncert, k ohni a tak,,,prostě všude kde se dá pít No na chalupě si formátoval pěkně Jináč já se klasicky rozpíjim v hospodě, pivko + redbull s vodkou + nějaký paňáčci. Teď jsme začali chodit na karaoke, neskutečná prdel. A pak obvykle končim někde na disco a domů přicházím za kuropění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak hospody a podobná zařízení už nevymetám. Dost mi totiž vadí, že je tam z 99, 9% zahuleno. Není nad to, když tam člověk pět minut pobude a musí "vyházet" všechno oblečení, které je za tu chvilku totálně vyuzené. ....Nehledě na to, že mám rád svoje zdraví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak hospody a podobná zařízení už nevymetám. Dost mi totiž vadí, že je tam z 99, 9% zahuleno. Není nad to, když tam člověk pět minut pobude a musí "vyházet" všechno oblečení, které je za tu chvilku totálně vyuzené. ....Nehledě na to, že mám rád svoje zdraví.... Nesmíš bejt taková citlivka, ale chápu jak to myslíš. Já jsem kouřil asi dva roky a přestal jsem a teď mi to neskutečně vadí. Takhle když někdo kouří ani ne, ale nejhorší je, když mi to foukají do obličeje, to jsem pak schopnej jim ty krabičky sešrotovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak já dneska frčím na piškotéku Bílý kámen.Máme rozlučku se sezonou a někdo plácnul Mácháč a už frčíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Pivko i limo kdyz se ridi, ale moje pritelkyne rada odridi. Jinak dost casto vecere a kdyz se jede nekam na vylet tak zastavka na obed cestou a tak. Ted v lete bodne zastavit neke na zmrzce a vyrazit nekam nahoru do hor - u nas Krkonose - na Snezku a Cernou Horu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Pivko i limo kdyz se ridi, ale moje pritelkyne rada odridi. Jinak dost casto vecere a kdyz se jede nekam na vylet tak zastavka na obed cestou a tak.Ted v lete bodne zastavit neke na zmrzce a vyrazit nekam nahoru do hor - u nas Krkonose - na Snezku a Cernou Horu. Ty voeeeee. Vožrat se na Sněžce. To by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) Z Cerne Hory dolu - nadhera A dalsi foto - Cerna Hora a Snezka na dlani - foceno - ze Zvičiny Editováno: 23. Červen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) Pivko i limo kdyz se ridi, ale moje pritelkyne rada odridi. Jinak dost casto vecere a kdyz se jede nekam na vylet tak zastavka na obed cestou a tak.Ted v lete bodne zastavit neke na zmrzce a vyrazit nekam nahoru do hor - u nas Krkonose - na Snezku a Cernou Horu. Ty voeeeee. Vožrat se na Sněžce. To by byla paráda Ale bylo by to hoodně drahý, je tam jenom bouda na polské straně a mění v kurzu 1:10 zmetci, takže pivo za 50,- Na české straně je poštovna, ale tam se ničím neopiješ Editováno: 23. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Pivo za 50 tak to je pěkná práce, ale čím to, že mi to ani nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Pivo za 50 tak to je pěkná práce, ale čím to, že mi to ani nepřekvapuje a voda typu kohoutek za 40,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Ja v tydnu moc neleju,ale o vikendech zajdeme s kamosema na pivaka k jednomu z nich do hospody..Sem tam padne panacek,ale to spis k naky prilezitosti, jinak se drzim skopku... Obcas to byva docela velky,kdyz se to protahne,jako minulej vikend.. mam rad taky Gin s tonicem a wizoura s colou.. sem tam si dam vodku se semtexem.. Ale taky se rad dobre najim...Masicko,zeleninka...Bez masa ja bych zit nemohl... Diskoteky a kluby me moc neberou,ale to neznamena,ze nekam jednou za cas nezajdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.