Přejít na obsah

Autorádio Audience

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám dotaz ohledně autorádia Audience - lze namontovat do modelu Octavie 99 ? Mám již ten noý model přístrojové desky půl černý,půl šedý. Díky za odpověď. :help:

Mam takovej pocit ze Audience neni do OI..tohle radio se dava az do Ocatvie II, Fabie II a Roomster...ma uplne jinej tvar a velikost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď moc z toho ale radost nemám,mam rádio na houby-hlavně že umí MP3 a má měnič . . . bych se radši neviděl . . .myslíte že by se našel někdo kdo by mě to vyměnil třeba za Rhapsody ???Cenově je to někde jinde ale já bych dal přiměřenou cenu a slevu . . .

Editováno: , autor: KMINGUN
Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď moc z toho ale radost nemám,mam rádio na houby-hlavně že umí MP3 a má měnič . . . bych se radši neviděl . . .myslíte že by se našel někdo kdo by mě to vyměnil třeba za Rhapsody ???Cenově je to někde jinde ale já bych dal přiměřenou cenu a slevu . . .

No jo no ... kdyz se na to radio podivas tak ma uplne jiny rozmery nez dira v octavceI...s tou vymenou bych nepocital ale spis ho nabidni v Bazaru tady na foru..rek bych ze ho nekdo koupi...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...