KMINGUN Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Zdravím,mám dotaz ohledně autorádia Audience - lze namontovat do modelu Octavie 99 ? Mám již ten noý model přístrojové desky půl černý,půl šedý. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Zdravím,mám dotaz ohledně autorádia Audience - lze namontovat do modelu Octavie 99 ? Mám již ten noý model přístrojové desky půl černý,půl šedý. Díky za odpověď. Mam takovej pocit ze Audience neni do OI..tohle radio se dava az do Ocatvie II, Fabie II a Roomster...ma uplne jinej tvar a velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KMINGUN Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) Díky za odpověď moc z toho ale radost nemám,mam rádio na houby-hlavně že umí MP3 a má měnič . . . bych se radši neviděl . . .myslíte že by se našel někdo kdo by mě to vyměnil třeba za Rhapsody ???Cenově je to někde jinde ale já bych dal přiměřenou cenu a slevu . . . Editováno: 22. Červen 2007, autor: KMINGUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Díky za odpověď moc z toho ale radost nemám,mam rádio na houby-hlavně že umí MP3 a má měnič . . . bych se radši neviděl . . .myslíte že by se našel někdo kdo by mě to vyměnil třeba za Rhapsody ???Cenově je to někde jinde ale já bych dal přiměřenou cenu a slevu . . . No jo no ... kdyz se na to radio podivas tak ma uplne jiny rozmery nez dira v octavceI...s tou vymenou bych nepocital ale spis ho nabidni v Bazaru tady na foru..rek bych ze ho nekdo koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KMINGUN Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Dík za typ,snad to nějak smachruju- zase na druhou stranu - jelikož jsem ho získal za směšných podmínek tak mne to tak nebolí.Ještě jednou dík a čuz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.