danmark Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 1.6 74kW r.v.98,klíč bez DO. Po nastartování se mi nevrátí klíč do základní (jedničkové) polohy. Zůstane někde "mezi". Tzn. že ani nezůstane v poloze kdy točí startér a ani se nevrátí kde má. To má za následek nefunkčnost blinkrů a světel. jinak auto normálka jede. Když to dám rukou do té jedničky (což je otázka zvyku a není to problém) je všechno OK. Asi bych to neřešil, ale s autem teď jezdí často přítelkyně a má s tím problém. Budu muset měnit spínačku, nebo jde někde něco přitáhnout. Nechtěl bych vymýšlet vymyšlené. Ale na fóru jsem nic podobného nenašel. Zkoušel jsem už spínačku promazat, ale v porovnání se služebním autem má klíč při pootočení do polohy "start" znatelně menší odpor. Poradíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Musíš vyměnit el.vložku spínací skřínky,ve škodovce přibližně okolo 1000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Musíš vyměnit el.vložku spínací skřínky,ve škodovce přibližně okolo 1000kč. Možná blbý dotaz, ale .... : A klíče i tak zůstanou původní, nebo budu muset pořizovat nový, případně sadu zámků?? To doufám ne?! Editováno: 25. Červen 2007, autor: danmark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Původní,jedná se pouze o el.část,která je na druhém konci,než strkáš klíče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.