gdanx Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 do prdele, to je pocasi .. a prazdno .. kde to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 do prdele, to je pocasi .. a prazdno .. kde to bylo? Souhlas s tebou ... takový luxus u nás nenajdeš.. se mu sí ke kolegům do A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 kde to bylo Garny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 kde to bylo Garny??? zillertal.at se koukni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Pokud si chcete zalyžovat a netrápí li Vás až tak finance, tak mohu jen doporučit. Je to asi o 30% dražší než Rakousy, je dál, ale ten komfort lyžování a služeb je o 80% ještě výše. Pro mne poprvé neuvěřitelné. Angličtina a němčina jim jde, ale nesmíte být těchto dvou národností http://www.courchevel.com/editorial.php?Rub=302 http://www.courchevel.com/plan-station.php...;alti=undefined Osobně doporučuji Courchevel 1850 a 1550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Jo Courchevel je supeer... celkově lyžování ve FR a Švýcarsku se nedá srovnat s ani Rakouskem ani Itálií. A Courchevel je mezi FR středisky opravdu třešničkou na dortu.... Jenom teda... anglina ani němčina... s náma se nechtěly bavit ani recepční ve více střediskách... nejdřív to na nás zkoušeli Fr a když viděli že nic tak nabídli alternativne Italštinu... no a nakonec povolili na tu anglinu. V tomhle jsou Fr hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 je jasný ,že francie je na lyže asi uplně nej.. ale mně to stačí skoro kdekoliv.. minule jsem byl v itálii ted v rakousku ..to rakousko určitě lepší o 50 procent.. hlavně byl jsem tam za 4,5 svižné jízdy.. ubytování super u jedné pani co má penzion .. no a nejvíc asi stojí permice.. protože si jí kupuješ na jeden den a to je to nejhorší.. ale jinak super.. doporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Osobne jezdim do Fr uz asi 12 let, za tyden zasejc. Stredisek sme vyzkouseli plno, je to tam vicemene jedno, kazdy z vetsich je rozsahlejsi nez vsechny nase dohromady A hodit lyze z okna do snehu, skocit na ne a svistet na sjezdovku a z ni si taky primo k hotelu nebo chaletu dojet, nema chybu. Osobne mam asi nejradsi Tignes, Les Arcs a Les Menuires, letos podruhy do La Plagne. Neda se nic jinyho nez doporucit. Anglictina uz opravdu takovy 3-4 roky neni problem, driv to bylo tezsi. Nemcinu jsem nikdy ve Francii nezkousel, na to mam Francouzaky moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Cau Garny, mam prasknutu nadrzku na ostrekovace vo fabii. Auto som zdvihol na hever, odmontoval podblatnik, ale neviem, ako mam nadrzku odtial dostat. Niekde som cital, ze treba dat dole aj naraznik. Nadrzka je prasknuta okolo horneho drziaka, cim by som to mohol zalepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Osobne jezdim do Fr uz asi 12 let, za tyden zasejc. Stredisek sme vyzkouseli plno, je to tam vicemene jedno, kazdy z vetsich je rozsahlejsi nez vsechny nase dohromady A hodit lyze z okna do snehu, skocit na ne a svistet na sjezdovku a z ni si taky primo k hotelu nebo chaletu dojet, nema chybu. Osobne mam asi nejradsi Tignes, Les Arcs a Les Menuires, letos podruhy do La Plagne. Neda se nic jinyho nez doporucit. Anglictina uz opravdu takovy 3-4 roky neni problem, driv to bylo tezsi. Nemcinu jsem nikdy ve Francii nezkousel, na to mam Francouzaky moc rad Jo Tignes jsem taky byl super... ale kdo fakt chcete "zažít" a můžete investovat přeci jen víc, tak 3 údolí jsou opravdu z jiného světa... V Courchevelu se taky na sjezdovce dobře domluvíte rusky.... Užívejte a jezděte, za 20 let nebude sníh už ani v Alpách.... Zítra jedu Zillertal a za měsíc Montana (Ch)... Byl jsem před 14 dny v Jánskejch... fakt běs. 20min fronta kde mi pořád někdo funí za krk jak buzerant a na sjezdovce 30cm ledový poklop do kterýho nemůže vjet rolbou protože kdyby ten souvislý ledový poklop rozbil tak mu to lyžaři za jeden den shrnou všechno dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 3 udoli jsem byl Mottaret, Courchevel, Les Menuires, posledni se mi zdalo nej Courchevel a treba Val D'Isere je cenove vejs a tak je tam rustina vic nez casta, brrr, jako by to nestacilo v Praze. Cechu ale ve Francii posledni roky vyrazne ubylo. Jinak u nas uz nejezdim, teda na hory ano, ale ne lyzovat, na to nemam nervy, ani na to nejsem dost bohatej. To, co tady stoji ve vetsim stredisku permice na tyden, to mam ve Francii i s ubytovanim +samozrejme doprava a zradlo. Garny: sorry za takovy OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ahoj Garny , tak uz je novej rok a uz te zase budu otravovat s dotazem , mozna i hloupim. Je ta par dnu co me na aute zacla zabirat spojka uplne nahore a to jako opravdu hodne nahore a zacla jit dosti zlehka. Octule ma nejto necelych 180tis a to poctivych a dost dalky. Vim ze to muze asi byt hodne veci ale zajimal by mel alespon tvuj nazor na to. Predem ti dekuji Ilja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj Garny , tak uz je novej rok a uz te zase budu otravovat s dotazem , mozna i hloupim. Je ta par dnu co me na aute zacla zabirat spojka uplne nahore a to jako opravdu hodne nahore a zacla jit dosti zlehka. Octule ma nejto necelych 180tis a to poctivych a dost dalky. Vim ze to muze asi byt hodne veci ale zajimal by mel alespon tvuj nazor na to. Predem ti dekuji Ilja ahoj .. no vypadá to ,že budeš asi brzo dělat spojku... tohle nezvěstí nic dobrého.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to jsi me moc nepotesil No chtelo by to zkouknout zase cele auto. Ale to az budu v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jirka 3 ...předprodejní servis.. výmněna intercooleru.. a blatníčku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Cau Garny, mam prasknutu nadrzku na ostrekovace vo fabii. Auto som zdvihol na hever, odmontoval podblatnik, ale neviem, ako mam nadrzku odtial dostat. Niekde som cital, ze treba dat dole aj naraznik. Nadrzka je prasknuta okolo horneho drziaka, cim by som to mohol zalepit? Please, help me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jo musíš sundat i nárazník, je to ježek v kleci kup novou za pár korun nebo za ještě menší koruny na vrakáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zase skvělá práce ,jak jinak Prosím tě,až budeš mít chviličku,mrkni se mi na cenu těch brzd 288 na tu Octu a kdyžtak poěli SZ.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zase skvělá práce ,jak jinak Prosím tě,až budeš mít chviličku,mrkni se mi na cenu těch brzd 288 na tu Octu a kdyžtak poěli SZ.Díky jsem ti už posílal sms nedošla???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Please, help me přesně jak píše bob .. je tusím na třech šroubkách .. a radči kup nějakou jinou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 zillertal.at se koukni... jojoj o mesiac vyrazam na 6 dni uz sa neviem dockat. sory za OT ale ta fotka ma potesila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jojoj o mesiac vyrazam na 6 dni uz sa neviem dockat. sory za OT ale ta fotka ma potesila tak to je fajn ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 pan amog opět na podvozeček.... ten starý nic moc ... tak zánovní HR . .... snad bude sloužit lépe než ten starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak už jsem to psal u Martina v tématu, teď i tobě. To abch Vám oběma vykal, když už máte svoje téma v důležitých, že? Uctivooost pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.