Garny servis vše okolo - Stránka 45 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Garny servis vše okolo

garny

Doporučené příspěvky

garny napsal:
takle jednou nastartuji a dost divné zvuky z altíku... a už jsem opravoval na mém šlužebáku... volnobežka na altíku K.O. .. tak jsem udělal rovnou i rozvody.. když jsem byl v tom.. :palec2:

Garny jake zvuky to asi byly- znelo to podobne jako susteni remene, takove nepravidelne a pri studenem motoru? Podobny zvuk slychavam od sveho mazlika. Na kolik vyjde ta volnobezka? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vaša napsal:
podle mě to Garny převíjí tak jak všichni ostatní :D doma na stole

Ne ne, já viděl Petra jak to převíjí, má to vymakané, normálně si poupravil starý kolovrátek a na něm to vine. Prostě pán je šikula :palec2:;)lol

To víš vašo, máš se ještě co učit ;):smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

CIJOML napsal:
garny ten alt :kuk: ernator previjis nebo davas novy kus za kus? BTW asi prijedu na haldex ted mi na horach kdyz to bylo treba neseply zadni - NASRANEJ JAKO SWINE jsem ve svahu 30 stupnu nahazoval retezy sem myslel ze me omejou :(:aggressive::kuk:

hmm tak to je docela nepříjemné.. jo retezi na 4x4 to zamrzí.... hlavně lidi okolo si musely klepat na čelo...

Odkaz ke komentáři

Mischa napsal:
Garny jake zvuky to asi byly- znelo to podobne jako susteni remene, takove nepravidelne a pri studenem motoru? Podobny zvuk slychavam od sveho mazlika. Na kolik vyjde ta volnobezka? Diky

není problém se na to podívat .. ta volnoběžka to nevím takle z hlavy ....

Odkaz ke komentáři

garny - no napriklad mi ked sme raz z kamosom potrebovali ocistit ventile viko na Alfe Romeo po 240tkm :) Tak ta arva moc nepomahala na to, nakoniec sme ten olejovy film dostali dole, teraz sa zasmejte, alebo bola to Kyselina alebo na hmyz :D a doladilo sa to horucou vodou, a ventilove viko ako nove :)

Odkaz ke komentáři

Mam motor nemytej co se auto poridilo pres 5 let a sem na to hrdej :) Dolejvam jen vodu do ostrikovacu a vic me nezajima. Co bych tam taky mel delat? :))

BTW kdyz mi maxik zacal rvat zkontrolujte hladinu oleje, kdyz nevim co za znacku mi tam nalili, mam vymenit komplet napln, nebo je jedno kdyz koupim jakykoliv 0W-30 a doleju ho tam?

Odkaz ke komentáři

Cau Garny uz si se setkal s timhle? Vcera se me to povedlo pri rozjednu na semaforech, nastesti v 5.hod rano takze zadnej provoz. Budu muset asi koupit celou poloosu vid? Jak je to z jeji vymenou? Je to slozity? Podotykam jsem v GB takze se k tobe nedostanu :feve:

post-18556-1236082829_thumb.jpg

Editováno: , autor: Ilja
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...