Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
cau garny

k tym HP sporting bol nejaky kluc na nastavenie vysky?

vcera mi dosli domov a nic k nim nebolo :( ,nechcem to kladivom a srobovakom riesit

Jo jasně klíč je třeba zda máš štelovatelnou výšku podvozku ... tady byl takže i klíč je třeba....

Vloženo
Také šikulka ten Petříček :)

No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že... lol:)

Vloženo
No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že... lol:)

No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá :feve:

Vloženo
No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá :feve:

No to nedokážu posoudit .... ale říkal jsem mu na rovinu ... že než renovovat jeho motor ..je lepší a mín nákladné dát jiný ... lol tak uvidíme.. zatím to šlape... :palec2:

Vloženo
peto proc mi to smrdi :(

lol ja to auto hodim ze skaly asi :)

Hele první co ... tak se podívej zda nemáš na koberečku nějaké psí hovno.... lol ... hele takle nevím se podívám až přijedeš.... :)

Vloženo
ty mas klimu,ne vitto?Co treba zaprasenej ten odtokovej kanal?Kterym pak stejka voda po nachlazeni.Zasravaji se a pak smrdi.. :(

já teda nic necejtil ... ale prý něco jako guma :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...