Březen 27, 200817 r Tak jsem si udělal radost .... konečně pořádné auto .... A heleme se luxusní Nissánek. Toš teda pěkné autíčko
Březen 27, 200817 r Autor cau garnyk tym HP sporting bol nejaky kluc na nastavenie vysky? vcera mi dosli domov a nic k nim nebolo ,nechcem to kladivom a srobovakom riesit Jo jasně klíč je třeba zda máš štelovatelnou výšku podvozku ... tady byl takže i klíč je třeba....
Březen 28, 200817 r Autor výmněna horního uložní na tlumičích .... bez montáže tlumičů. s auta..... taková specialitka...
Březen 28, 200817 r výmněna horního uložní na tlumičích .... bez montáže tlumičů. s auta..... taková specialitka... Také šikulka ten Petříček
Březen 28, 200817 r Autor Také šikulka ten Petříček No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že...
Březen 29, 200817 r No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že... No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá
Březen 31, 200817 r Autor No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá No to nedokážu posoudit .... ale říkal jsem mu na rovinu ... že než renovovat jeho motor ..je lepší a mín nákladné dát jiný ... tak uvidíme.. zatím to šlape...
Březen 31, 200817 r Autor zase z jiného soudku .... Opel vectra 2.0 dti .... čerpadlo K.O. Rozvody řetezem ....
Březen 31, 200817 r Autor peto proc mi to smrdi ja to auto hodim ze skaly asi Hele první co ... tak se podívej zda nemáš na koberečku nějaké psí hovno.... ... hele takle nevím se podívám až přijedeš....
Duben 8, 200817 r ja ti dam psi hovno vole to de z vetraku .) Mrtvej potkan nebo myš. Skoro bych s na to vsadil
Duben 10, 200817 r kolko je tam ten filter - ja som mal cca 3rocny - ku koncu to bolo tiez uz dost citit, myslel som si tiez, ze sa tam nieco uhniezdilo, nic tam nebolo. po vymene parada
Duben 11, 200817 r divny no ja nic nenasel ty mas klimu,ne vitto?Co treba zaprasenej ten odtokovej kanal?Kterym pak stejka voda po nachlazeni.Zasravaji se a pak smrdi..
Duben 12, 200817 r Autor ty mas klimu,ne vitto?Co treba zaprasenej ten odtokovej kanal?Kterym pak stejka voda po nachlazeni.Zasravaji se a pak smrdi.. já teda nic necejtil ... ale prý něco jako guma
Duben 13, 200817 r Autor tak zase jedno okno na výmněnu plus stahovačka... jo hold u nás v řepo začínají řádit chuligáni a zloději ...
Duben 13, 200817 r Autor servísek jednoho nového krasavce ... supík v pěkné náloži .. alkantara, solární šíbr atd.... 1.8 turbo....
Duben 13, 200817 r servísek jednoho nového krasavce ... supík v pěkné náloži .. alkantara, solární šíbr atd.... 1.8 turbo.... Tohle, ale v automatu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.