garny Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 trochu OT: sem slysel zes flexoval hmm mi povídej ... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 servísek jednoho nového krasavce ... supík v pěkné náloži .. alkantara, solární šíbr atd.... 1.8 turbo.... safra to je mazel, krasavec, jaké je poježdění v supu s 1,8T, není to už na to trošku lenošné ? safra safra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 safra to je mazel, krasavec, jaké je poježdění v supu s 1,8T, není to už na to trošku lenošné ? safra safra no je jasné ,že v superbu je to jiné než v octě ... ale dostačující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 tak se ke mně do servisu dostal jeden z mála unikátů.... octa vyrobena pro vládu .. octa long .. laurin 1.8 turbo ... oprava řidičových dveří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak se ke mně do servisu dostal jeden z mála unikátů.... octa vyrobena pro vládu .. octa long .. laurin 1.8 turbo ...oprava řidičových dveří.... No podívejme!!! Více prostoru pro děti vzadu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 No podívejme!!! Více prostoru pro děti vzadu!! jo jo je to jen pár cm ale docela dost to udělá ... nohy se vešly v pohodě ... a navíc ještě středová lampička ... s audi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 seat toledo ... 1.9 tdi oprava turba ... naklápění lopatek .. k.o. ... oprava se povedla a auto jezdí jako nové .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 octa RS nabouranná lechce na zadek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 sakra tu klong verzi bych chtěl vidět v reálu...a ta lampička vzadu s emi moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 sakra tu klong verzi bych chtěl vidět v reálu...a ta lampička vzadu s emi moc libi jo jo auto nezvyklé ... až tu bude příště tak ti zavolám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak trochu krása s USA ... Ford mustang ... masoooo až na ty dveře... se moc nepovedlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 A ještě jeden kousek ... taky moc pěknej ta barvička.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Moc pěkné....taky jsem pár vteřin o takovémto voze uvažoval, dokonce nejsou ani tak drahé jak se zdá, ale praktičnost je nulová...nebavím se o servise a náhr. dílech, to bude asi laskomina.Prostě to bylo jen zasnění a rychle jsem se probral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Moc pěkné....taky jsem pár vteřin o takovémto voze uvažoval, dokonce nejsou ani tak drahé jak se zdá, ale praktičnost je nulová...nebavím se o servise a náhr. dílech, to bude asi laskomina.Prostě to bylo jen zasnění a rychle jsem se probral... Jj, je tomu asi rok a půl, co jeden člověk uvažoval o dovozu z USA. Ptal jsem se kolik, říkal že včetně proslení = pořizovací cena+doprava+pojištění+clo+dph=cca 650-700tis. Ojeté nebo předváděčka, to nevím přesně, ale to bylo okolo 400tis. Ceny v Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 jo jo auto nezvyklé ... až tu bude příště tak ti zavolám .... pri vsi ucte k dobre odvedene praci - doufam, ze Te Garny, jakozto servismana, nebudu muset brzo navstivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 no teda to znelo troskuvosklive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 no teda to znelo troskuvosklive aha.... ale ja to myslel pozitivne!! ... ja jen doufam, ze long, i presto, ze je v pouzivani pritelkyne a ditete, nebude muset zase brzo do servisu jinak s praci Garnyho jsem byl samo spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 seat toledo ... 1.9 tdi oprava turba ... naklápění lopatek .. k.o. ... oprava se povedla a auto jezdí jako nové .... Prosim te. Koukam ze pouzivas medenku.Mas ji ve spreji ? Od jake znacky? Ja ji jendou pouzil na vyfuk,auto ujelo par km a sroubky nesly povolit.Jakou mas ty zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Jj, je tomu asi rok a půl, co jeden člověk uvažoval o dovozu z USA. Ptal jsem se kolik, říkal že včetně proslení = pořizovací cena+doprava+pojištění+clo+dph=cca 650-700tis.Ojeté nebo předváděčka, to nevím přesně, ale to bylo okolo 400tis. Ceny v Kč Jo jo jak říká pavel auto se dá sehnat za relativně přijatelnou cenu k vozu ... ale praktičnost vozu je tak trochu na draka... a to nemluvím o spotřebě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 aha.... ale ja to myslel pozitivne!! ... ja jen doufam, ze long, i presto, ze je v pouzivani pritelkyne a ditete, nebude muset zase brzo do servisu jinak s praci Garnyho jsem byl samo spokojen... Děkuji pane... no snad všechno bude v pohodě.... kdyby cokoli tak dej vědět .. dělám veškerej servis... zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Prosim te.Koukam ze pouzivas medenku.Mas ji ve spreji ? Od jake znacky? Ja ji jendou pouzil na vyfuk,auto ujelo par km a sroubky nesly povolit.Jakou mas ty zkusenost ? Hmm tak to je divné ta měděná je právě na to aby to povolit šlo , ale samo když to nějak hodně utáhneš tak to povolit jde hůř ... a ohnivý klíč je třeba... jinak na značce až tak nezáleží nápln je stejná... ( berner, wurt, momentálně PM ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak zase jedno okno na výmněnu plus stahovačka... jo hold u nás v řepo začínají řádit chuligáni a zloději ... ty voe co ten bordel za tou spolujezdcovou sedačkou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ty voe co ten bordel za tou spolujezdcovou sedačkou??? No to jsem taky čumněl ... no hold někteří zákazníci mají hold v autě trochu bordel .... to víš .. jezdí v tom ženská a malej špunt ..tak v tom trochu bydlí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak je to špatné fotky už tady asi nebudou ...pravděpodobně je vyčerpán limit na uživatele ... tak doufám ,že to pan ředitel nějak pošteluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 tak je to špatné fotky už tady asi nebudou ...pravděpodobně je vyčerpán limit na uživatele ... tak doufám ,že to pan ředitel nějak pošteluje... to je divný, já mám nekonečný - unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.