vittorio Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 kriste pane uz to nereste ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 akce byla good děkuji za odvoz a přívoz domů Hehe,ted dekujes,ale vzpomen si,jak uz jsi v Praze na Shellce,rval o pomoc,kdyz Garny parkoval pres "rukav"... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak jsem další spokojený zákazník Garnyho ZLATÝCH RUČIČEK!!! Navýmýšlel jsem si hafo blbostí co bylo potřeba upravit a spravit na mojí oktě a Garny to zvládl v neskutečném tempu a já jsem maximálně spokojený. Takže všem doporučuji! Snad bude někdy více času na pokec. V té zimě mi málem upadli uši :-) Petr je fakt šikula! Ještě ho čeká nějaká ta moje návštěva...holt jsem objevil super servis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) to souhlasím, já taky dlouho hledal někoho poblíž, kdo tomu rozumí a je solidní....až jsem našel Garnyho... Editováno: 25. Listopad 2008, autor: JimTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 kriste pane uz to nereste ne drž hubu a nepiš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak jsem další spokojený zákazník Garnyho ZLATÝCH RUČIČEK!!! Navýmýšlel jsem si hafo blbostí co bylo potřeba upravit a spravit na mojí oktě a Garny to zvládl v neskutečném tempu a já jsem maximálně spokojený.Takže všem doporučuji! Snad bude někdy více času na pokec. V té zimě mi málem upadli uši :-) Petr je fakt šikula! Ještě ho čeká nějaká ta moje návštěva...holt jsem objevil super servis! děkuji pane.. tak snad ty starty budou o dost lepší ... to víš v těchto mrazech a nefunkční ani jedna žhavička je sebevažda... a ješte ty kilometry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 drž hubu a nepiš :smich: pavel opět nabroušen ... na milenku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) pavel opět nabroušen ... na milenku ... Ty nepiš debiloviny a raději koukej, aby mi na merglu nesvítilo milón kontrolek a na displeji to nepsalo nesmysly Už máš vymalováno??? Editováno: 28. Listopad 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ty nepiš debiloviny a raději koukej, aby mi na merglu nesvítilo milón kontrolek a na displeji to nepsalo nesmyslyUž máš vymalováno??? já nic já mekánik ... skoro ..už mám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zdravím vše co tu chodíte... asi všichni víte.. ,že se zde starám o clubové vozy.. volitelně.. a tak jsem chtěl vás vše.. seznámit co se v servisu děje a neděje... Protože IT stránky jsou pořád v řešení.. tak vás tu nějakýma fotkama seznámím co a jak... Děkuji všem za přízen... Ahoj Garny,prosím kolik stojí na Octavku I parkovací senzory + montáž? Moc děkuji za odpověd.Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Nechci zakladat dalsi tema, taxe zeptam rovnou tady odbornika... Mam 5,5 roku starou baterku, sem tam doleju a pac ted jezdim hoooodne malo, tak jednou za 14 dni, nekdy i trochu castejs, ale minimalne, tak sem zvazoval, ze bych ji nejak prizivil. Ma to cenu? Pripadne jak dlouho mam nabijet? Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ahoj Garny, tady má prozatimní fotky k mojí SZ až budou další, mohu ti je poslat na mail díky za brzkou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Nechci zakladat dalsi tema, taxe zeptam rovnou tady odbornika...Mam 5,5 roku starou baterku, sem tam doleju a pac ted jezdim hoooodne malo, tak jednou za 14 dni, nekdy i trochu castejs, ale minimalne, tak sem zvazoval, ze bych ji nejak prizivil. Ma to cenu? Pripadne jak dlouho mam nabijet? Diks Ahoj .. no 5.5 let tak to je tak do popelnice... hele nabíjet tak minimálně 12 hodin slabím proudem.. lepší 24 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ahoj .. no 5.5 let tak to je tak do popelnice... hele nabíjet tak minimálně 12 hodin slabím proudem.. lepší 24 hod... Nazdarek pane, no, ma uz neco za sebou Diky, zkusim to a uvidim. Posledne mi zdechla v lete uplne znicehonic behem popojizdeni po Praze den pred odjezdem dovolenou, s touhle to zatim chyta na drc, ale predpokladam, ze zdechne podobne. Jezdim ted fakt tak jednou za 14 dni, tak to asi nejni uplne vonco. Dikec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Octavi II výmněna dvouhmotného setrvačníku na automatu DSG ... docela maso ... převodovka váží snad mětrák ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 co dělal??na volnoběh za studena byl slyšet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Mashova octa 2.0 benzín .. tak to byl taky oříšek ... pořád to nějak špatně jelo a pocukávalo ... nakonec se ukázalo že mechanici ve škodovce jsou trochu jelita.. když zatlačovaly nové kabely na svíčky vzaly na to asi šroubovák a prosekly izolaci... no co dodat.. tet už prostě šlape jak má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 co dělal??na volnoběh za studena byl slyšet?? tak to jsem čekal jak dlouho bude trvat kdy se ozveš ... vím dobře ,že stím máš taky skušenosti ... no standart... tukalo v tom na volnoběh a hlavně otřesnej zvuk při chcípání ... jak když kladívkem tukáš o výfuk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 mi to jen ševelilo na volnoběh,jinak nic.Co tě stál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 tak opět jedna pikoška a pakárnička .. toto je běžná dvovláknová žárovka ... schválně co je na ni divného ... ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 mi to jen ševelilo na volnoběh,jinak nic.Co tě stál?? peníze... kupoval jsem novej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 tak opět jedna pikoška a pakárnička .. toto je běžná dvovláknová žárovka ... schválně co je na ni divného ... ???? je prasklá a připečená na druhé vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 tak opět jedna pikoška a pakárnička .. toto je běžná dvovláknová žárovka ... schválně co je na ni divného ... ???? No přece že nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 tak opět jedna pikoška a pakárnička .. toto je běžná dvovláknová žárovka ... schválně co je na ni divného ... ???? Je divně mrtvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 je prasklá a připečená na druhé vlákno [/quote jarda rolba má pravdu ... a tímto tě vyhlašuji špionem fora... je fakt ,že se jedno vlákno prismahlo k druhému .. jenže ono se vždy přismahlo a pak zase dle otřesů zase ne.. no v autě to dělalo docela pěkné brigule ... furt jako motor do dílny atd... asi po hodině jsem šel hledat a našel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.