rolbař Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) abych pravdu řekl, tak jsem se s tím už setkal jebačka na hoďku a přitom to bylo na 2min i s hledáním žárovky Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 abych pravdu řekl, tak jsem se s tím už setkal jebačka na hoďku a přitom to bylo na 2min i s hledáním žárovky jo přesně.... jak říkáš .. a ještě takové to to už jsem někdy řešil .. čím to bylo .. jen si vzpomenout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moja Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Zdarvím všechny, tak dnešním dnem rozšiřuji řady velmi spokojených zákazníků Garnyho servisu. Vše naprosto perfektní a rychle provedeno. Jsem rád že jsem našel servis do kterého se člověk nebojí svěřit své auto. děkuju moc Petře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Já se také nebojím ke Garnymu dát Lízu, jen mám tak trochu strach a takový divný pocit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Já se také nebojím ke Garnymu dát Lízu, jen mám tak trochu strach a takový divný pocit :smich: ale nepovídej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Znáš mně ne? Tak co sa divíš synku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak jsem taky opět navštívil Garnyho servis a jako vždy super.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak jsem taky opět navštívil Garnyho servis a jako vždy super.Díky moc jo jo děkuji ... eště se stav stím světlem ... něco vymyslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak zase něco jiného .. jeden golf 4 na čistění klapky... před a po ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jo jo děkuji ... eště se stav stím světlem ... něco vymyslím.... Jasný,říkal jsem si,že to nechám až s tím nárazníkem a blatníkem.Čekám jen na pojišťovnu až to nafotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak jsem taky opět navštívil Garnyho servis a jako vždy super.Díky moc To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tímto bych zde chtěl poděkovat tomu frajírkovi, jehož je to téma, za to, že nejenže je dobrej, má šikovné ruce, ale i za to, že je kamarád. Petře moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss Říkal Petr že líp platím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss no, mám takový dojem, že nejenom kvůli Fábii... jinak Garny, z chladiče oleje zatím nic neteče, najel jsem tak cca 100km od soboty.... pro změnu mi zas stříkala nafta ze vstřikovače(povolený šroub) a prasknul držkák vstřikovače, obojí dnes vyřešeno... nějak mi různý kapaliny všude tečou... Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: JimTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jj na Petra se můžu také spolehnout pokud je třeba a nic v tom nebrání pomůže kdykoli, ale zase ho moc nechvalte ať mu nezačne růst nos na horu, aby se pak s náma ještě bavil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jj na Petra se můžu také spolehnout pokud je třeba a nic v tom nebrání pomůže kdykoli, ale zase ho moc nechvalte ať mu nezačne růst nos na horu, aby se pak s náma ještě bavil :smich: no správně to píšeš ... pro kamarády vše ... noo a jak píšeš s tebou se už asi bavit nebudu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no, mám takový dojem, že nejenom kvůli Fábii... jinak Garny, z chladiče oleje zatím nic neteče, najel jsem tak cca 100km od soboty.... pro změnu mi zas stříkala nafta ze vstřikovače(povolený šroub) a prasknul držkák vstřikovače, obojí dnes vyřešeno... nějak mi různý kapaliny všude tečou... hmm to víš ..už jsou tam všude pěkný tlaky... proč myslíš ,že byl umaštenej ten plast kryt rozvodů ... když jsem chtěl dolít trochu oleje jak jsem ti říkal .. tak mně to pěkně ohodilo .. s toho víčka to chrlelo jak sopka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss Fabii jsem řešil dávno před tebou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no správně to píšeš ... pro kamarády vše ... noo a jak píšeš s tebou se už asi bavit nebudu ... Zřejmně se tedy mohu považovat za kamaráda, že? Ještě jednou moc díky Petře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 no správně to píšeš ... pro kamarády vše ... noo a jak píšeš s tebou se už asi bavit nebudu ... hade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 hade přesně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 zadní tlumiče na octě ... k.o. HP sport... výmněna za nové .. zakazník je věrný této značce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Fabia na výmněnu zadních silembloků.... na jedné straně už vůbec nebyla ta guma a kolo se vychylovalo 10 cm dopředu a dozadu.... musí se vyndat celá náprava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 tak zase jedno okénko .... někdo se opět bavil .... v podezření je i zavistivý soused..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 ...kolo se vychylovalo 10 cm dopředu a dozadu... to ako sa s tym dalo jazdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.