Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

abych pravdu řekl, tak jsem se s tím už setkal :) jebačka na hoďku a přitom to bylo na 2min i s hledáním žárovky :)

Upraveno od rolbař

• Autor
abych pravdu řekl, tak jsem se s tím už setkal :) jebačka na hoďku a přitom to bylo na 2min i s hledáním žárovky :)

jo přesně.... jak říkáš .. a ještě takové to to už jsem někdy řešil .. čím to bylo .. jen si vzpomenout ... :smich:

Zdarvím všechny,

tak dnešním dnem rozšiřuji řady velmi spokojených zákazníků Garnyho servisu.

Vše naprosto perfektní a rychle provedeno.

Jsem rád že jsem našel servis do kterého se člověk nebojí svěřit své auto.

děkuju moc Petře

Já se také nebojím ke Garnymu dát Lízu, jen mám tak trochu strach a takový divný pocit :p:smich: :smich: :smich:

• Autor
Já se také nebojím ke Garnymu dát Lízu, jen mám tak trochu strach a takový divný pocit :p:smich: :smich: :smich:

ale nepovídej...

Znáš mně ne? Tak co sa divíš synku :smich::p:D;)

Tak jsem taky opět navštívil Garnyho servis a jako vždy super.Díky moc :palec2:

• Autor

jo jo děkuji ... eště se stav stím světlem ... něco vymyslím.... :)

• Autor

Tak zase něco jiného .. jeden golf 4 na čistění klapky... před a po ... :p

post-368-1228764772_thumb.jpg

post-368-1228764825_thumb.jpg

post-368-1228764863_thumb.jpg

post-368-1228764898_thumb.jpg

post-368-1228764924_thumb.jpg

post-368-1228764950_thumb.jpg

post-368-1228764992_thumb.jpg

jo jo děkuji ... eště se stav stím světlem ... něco vymyslím.... :)

Jasný,říkal jsem si,že to nechám až s tím nárazníkem a blatníkem.Čekám jen na pojišťovnu až to nafotí

To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss :help:

:smich:;)

Tímto bych zde chtěl poděkovat tomu frajírkovi, jehož je to téma, za to, že nejenže je dobrej, má šikovné ruce, ale i za to, že je kamarád.

Petře moc díky

To mi jako chceš Petře říci, že moje Líza stála bokem, kvůli nějaké Fabii??? Ccsssss :help:

Říkal Petr že líp platím :smich:lol

no, mám takový dojem, že nejenom kvůli Fábii... :smich:

jinak Garny, z chladiče oleje zatím nic neteče, najel jsem tak cca 100km od soboty.... ;)

pro změnu mi zas stříkala nafta ze vstřikovače(povolený šroub) a prasknul držkák vstřikovače, obojí dnes vyřešeno...

nějak mi různý kapaliny všude tečou... :kuk::)

Upraveno od JimTDI

jj na Petra se můžu také spolehnout pokud je třeba a nic v tom nebrání pomůže kdykoli, ale zase ho moc nechvalte ať mu nezačne růst nos na horu, aby se pak s náma ještě bavil :smich: :smich:

• Autor
jj na Petra se můžu také spolehnout pokud je třeba a nic v tom nebrání pomůže kdykoli, ale zase ho moc nechvalte ať mu nezačne růst nos na horu, aby se pak s náma ještě bavil :smich: :smich:

no správně to píšeš ... pro kamarády vše ... noo a jak píšeš s tebou se už asi bavit nebudu ... :smich:

• Autor
no, mám takový dojem, že nejenom kvůli Fábii... :smich:

jinak Garny, z chladiče oleje zatím nic neteče, najel jsem tak cca 100km od soboty.... ;)

pro změnu mi zas stříkala nafta ze vstřikovače(povolený šroub) a prasknul držkák vstřikovače, obojí dnes vyřešeno...

nějak mi různý kapaliny všude tečou... :kuk::)

hmm to víš ..už jsou tam všude pěkný tlaky... proč myslíš ,že byl umaštenej ten plast kryt rozvodů ... když jsem chtěl dolít trochu oleje jak jsem ti říkal .. tak mně to pěkně ohodilo .. s toho víčka to chrlelo jak sopka... :palec2:

• Autor

Fabii jsem řešil dávno před tebou ... :)

no správně to píšeš ... pro kamarády vše ... noo a jak píšeš s tebou se už asi bavit nebudu ... :smich:

Zřejmně se tedy mohu považovat za kamaráda, že? Ještě jednou moc díky Petře :worthy

hade ;)

• Autor
hade ;)

přesně... :)

• Autor

zadní tlumiče na octě ... k.o. HP sport... výmněna za nové .. zakazník je věrný této značce... :palec2:

post-368-1229005012_thumb.jpg

post-368-1229005105_thumb.jpg

post-368-1229005156_thumb.jpg

post-368-1229005195_thumb.jpg

• Autor

Fabia na výmněnu zadních silembloků.... na jedné straně už vůbec nebyla ta guma a kolo se vychylovalo 10 cm dopředu a dozadu....

musí se vyndat celá náprava..... :aggressive:

post-368-1229005344_thumb.jpg

post-368-1229010222_thumb.jpg

post-368-1229010266_thumb.jpg

post-368-1229010304_thumb.jpg

• Autor

tak zase jedno okénko .... někdo se opět bavil .... v podezření je i zavistivý soused..... :aggressive:

post-368-1229010489_thumb.jpg

post-368-1229010686_thumb.jpg

post-368-1229010843_thumb.jpg

...kolo se vychylovalo 10 cm dopředu a dozadu...

:kuk: to ako sa s tym dalo jazdit? :wacko:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.