garny Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak co kamarádi .. jak jste přežily přežírání ,flákání u televize a kalbičky ... ??? tet to nejhorší .. zase do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 servis opravuje i větší auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tady už to bylo cajk i stabilizátor jsem namontoval ... docela by mně zajímalo ,jak takové auto sedí v zatáčkách a jak ce celkově chová na silnici .. asi nic moc Každopádně majitel si to moc pohvalovat ,takže rozdíl tam asi byl.... Tohle se me nechce ani verit nebylo to auto spis na predek ? ; ..to 81ckove turbo melo asi zatuhle lopatky co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak je tu nějak mrtvo.... tak sem přidám pár fotek co jem udělal a nestihl jsem to sem dodat... Zda někoho zajímá jak vypadá turbo na tdi i ve vnitř tak tady prosím Ehmm, měl bych to turbo snad znát já???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Tohle se me nechce ani verit nebylo to auto spis na predek ? ; ..to 81ckove turbo melo asi zatuhle lopatky co Na předek bylo určitě .. na nosník .... a někdo zapomněl dát naspátek nějaké díly asi.... Editováno: 2. leden 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ehmm, měl bych to turbo snad znát já???? No nevím jistě ..ale není to vyloučené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No nevím jistě ..ale není to vyloučené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No co,stane se Ale Garny je frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No co,stane se Ale Garny je frajer Ale prosim tebe ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 výmněna střiku tdi PD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Autosklo servis.... octa přední okénko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 A zase něco do sekce lost bastlost ... takle jak to vidíte na foto ... mi auto přivezl na odtahovce... jeho majitel se už do toho hrabal ... no hrůza... Oprava elekto instalace byla opravdu na místě .... všude draty ..jak u dráteníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A interier má jak ze škatulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 A zase něco do sekce lost bastlost ... takle jak to vidíte na foto ... mi auto přivezl na odtahovce... jeho majitel se už do toho hrabal ... no hrůza... Oprava elekto instalace byla opravdu na místě .... všude draty ..jak u dráteníka.... To je pekny a co s tim měl že se dotoho tak pěkně dal sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To je pekny a co s tim měl že se dotoho tak pěkně dal sám Odpovědi se dočkáte až příští týden. Majitel, jednatel a zároveň zaměstnanec Garny servisu je na dovolené. Pustil jsem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Odpovědi se dočkáte až příští týden. Majitel, jednatel a zároveň zaměstnanec Garny servisu je na dovolené. Pustil jsem ho Ten váš humor vedro .... ten mně vždycky dostane... jo jo už zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 To je pekny a co s tim měl že se dotoho tak pěkně dal sám Proč se do toho pustil sám .. tak to nevím ... jinak odešly imobil relé které tam byly přidávané ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jestě jedna akce v roce 2007 .. výmněna kladky a napínáku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A jsme v roce 2008 ... jako první hynek na přepákování stěrače.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A další ... pan kocht ... spokojený že , a hrdý na svůj vůz škoda ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 a spravil jsi mu ty brzdy ? nějak mu to nebrzdí či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 a spravil jsi mu ty brzdy ? nějak mu to nebrzdí či co O brzdách nic neříkal... ale jestě přijede na čep tak se na to podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 O brzdách nic neříkal... ale jestě přijede na čep tak se na to podívám... no jak nedobrzdil do té paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 no jak nedobrzdil do té paní jo takle... no tak to se obávám ...že není problém brzd .. ale ve všem tom ostatním .... selhal lidský faktor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Prodlužovací kablík na origo CD changer... vlastní výroba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.