garny Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Pan twity... přijel do servisu se svojí pěknou fabii RS ... černá jako bota..... rozvody ... atd... Nová sadička ..vše origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) A další .... a je hotovo... Silemblok motoru ... někdo pokurvil závit i matku .... Editováno: 12. Březen 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 A další .... a je hotovo... Silemblok motoru ... někdo pokurvil závit i matku .... nevim kdo mi to ponicil ale je krasna,ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 nevim kdo mi to ponicil ale je krasna,ze jo? Asi nějaký lump.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Asi nějaký lump.... pojd hrat CSS uz mam 4 herni servery zacinam mit fenomen na ceske herni scene - tweety´s servers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 pojd hrat CSS uz mam 4 herni servery zacinam mit fenomen na ceske herni scene - tweety´s servers nějak mi nejdou ty servery ?? něvo dělám špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ahoj,rad bych radu,budu kupovat kotouce,desticky a loziska na predni kola OI,urcite mas zkusenosti amuzes mi rict na jak dlouho je vymena techto dilu jen tak nejak + - abych mel predstavu diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 tady to zije u garnyho v garazi hihi premyslim s cim tam k tobe pojedu priste, jo s tema kanystrama a orad to vevnitr smrdi jak kdyby se palila guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ahoj,rad bych radu,budu kupovat kotouce,desticky a loziska na predni kola OI,urcite mas zkusenosti amuzes mi rict na jak dlouho je vymena techto dilujen tak nejak + - abych mel predstavu diky moc Ahoj .. kotouče a destičky jsou docela hned ale ty ložiska jsou už horší.... no nevím zda to budeš dělat sám atd.. já to mám na hodku dvě stranu..cca záleží jak to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ahoj,rad bych radu,budu kupovat kotouce,desticky a loziska na predni kola OI,urcite mas zkusenosti amuzes mi rict na jak dlouho je vymena techto dilujen tak nejak + - abych mel predstavu diky moc pokud mohu tak určo nešetři na kvalitě.....!!! zrovna ted jsem pro někoho kupoval přední ložiska na Oktavii a SKF ložiska včetně matek prostě sada při výměně .....stojí dva kousky velkoobchodně 2300kč FAG jde koupit kus o 400kč levněji......2ks cca 1500-1600kč destičky a kotouče zvol také značkové a né nějaké blbé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ahoj .. kotouče a destičky jsou docela hned ale ty ložiska jsou už horší.... no nevím zda to budeš dělat sám atd.. já to mám na hodku dvě stranu..cca záleží jak to jde... dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 pokud mohu tak určo nešetři na kvalitě.....!!!zrovna ted jsem pro někoho kupoval přední ložiska na Oktavii a SKF ložiska včetně matek prostě sada při výměně .....stojí dva kousky velkoobchodně 2300kč FAG jde koupit kus o 400kč levněji......2ks cca 1500-1600kč destičky a kotouče zvol také značkové a né nějaké blbé..... vsechno bude od clena s nickem sebo - loziska FAG /cele sady/ - kotouce zimmerman - desticky ferodo premier snad to bude v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Pokud to bude od Seba, tak to bude opravdu v pohodě a za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 vsechno bude od clena s nickem sebo- loziska FAG /cele sady/ - kotouce zimmerman - desticky ferodo premier snad to bude v pohode Jo jo Fag nebo SKF to je origo... a kvalita zaručena... Zimmerman mám i já a mohu jen doporučit... ferodo taky ,zatím žadnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jo jo Fag nebo SKF to je origo... a kvalita zaručena... Zimmerman mám i já a mohu jen doporučit... ferodo taky ,zatím žadnej problém... diky za kladne hodnoceni vyberu koukam na tvuj podpis a vydim montaz CONSTRUKTu muzes +- povedet na kolik by to na OI vyslo?jen zbezne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak jsem si udělal radost .... konečně pořádné auto .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) diky za kladne hodnoceni vyberu koukam na tvuj podpis a vydim montaz CONSTRUKTu muzes +- povedet na kolik by to na OI vyslo?jen zbezne info Ahoj cca 7000 kč.... možná méně ... ??? Editováno: 19. Březen 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Největší problém při montáži constructu jsem měl s vytvořením vhodného otvoru pro zámek jinak 4 šrouby a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Největší problém při montáži constructu jsem měl s vytvořením vhodného otvoru pro zámek jinak 4 šrouby a hotovo. Se mi líbí jak je každej se vším hotovej ... doufám ,že mi někdo bude volat ,že to někde četl a bude mi povídal ,že to jsou jen 4 šrouby a hotovo... Je třeba fakt ,že některá auta se dělají lépe a některá hůře ale introš se rozebírá vždy... některé se vrtají do kastle atd... záleží na typu uzamknutí ,autě ,motorizaci ,systému řazení atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Se mi líbí jak je každej se vším hotovej ... doufám ,že mi někdo bude volat ,že to někde četl a bude mi povídal ,že to jsou jen 4 šrouby a hotovo... Je třeba fakt ,že některá auta se dělají lépe a některá hůře ale introš se rozebírá vždy... některé se vrtají do kastle atd... záleží na typu uzamknutí ,autě ,motorizaci ,systému řazení atd..... Ano je to individuální - s jiným vozem než moje Octávka nemám zkušenost. V mém případě byla instalace takto jednoduchá = 4 šrouby a vykroužit otvor do plastu. V ostatních vozech to může a pravděpodobně bude složitější. Ještě nevím jednu věc - zda pojišťovna uzná, že je construct nainstalovanej doma = není papír o tom, že je nainstalován odborníkem (jak kdy že ) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ano je to individuální - s jiným vozem než moje Octávka nemám zkušenost. V mém případě byla instalace takto jednoduchá = 4 šrouby a vykroužit otvor do plastu. V ostatních vozech to může a pravděpodobně bude složitější. Ještě nevím jednu věc - zda pojišťovna uzná, že je construct nainstalovanej doma = není papír o tom, že je nainstalován odborníkem (jak kdy že ) ?? No to záleží na pojištovně a na tom kdo to bude uzavírat... mně třeba se na to jen ptal máte nemáte zamykání .. ale vím ,že hodn ě to chtěj vidět jak na autě tak i papír o montáži... oni pojistovny dost zpřísnily a kdyby šly do důsledku tak by mohly na tom stavět... totiš construkt má takový papírek o montáži a ze zadu jsou pravidelné roční prohlídky o kontrole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 tak zase trochu jinak... jedna moc pěkná fabia s fabia clubu na new podvozek.... Jinak pan TAU alias fííla.... Nová sadička pekně v kufru.. ještě se dávaly kotouče brembo MAX a destičky Ferodo DS .... podvozeček HP sport Jo když jsem otevřel kapapotu ..tak jsem byl mile překvapen ... fakt bomba kluci od pana tau si vyhrály... chvála... Nadkolí:::: jsem už dlouho neviděl... jen škoda počasí .. bláto nebrat.... Sedačka fakt závodní ... jsem se do ní nemohl dostat a zní taky maso.... ale svezení pěkné a volantík se pěkně držel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak jsem si udělal radost .... konečně pořádné auto .... Říká ti pane???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Říká ti pane???? to víš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 cau garny k tym HP sporting bol nejaky kluc na nastavenie vysky? vcera mi dosli domov a nic k nim nebolo ,nechcem to kladivom a srobovakom riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.