pentadius Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Garny díky za dnešního "přítele na telefonu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 ahojrobis peknu pracu nerad by som Ti do toho zbytocne kecal ale to cidlo ide vytiahnut aj bez demontaze pristrojovky .Menil som ho pred 2 mesiacmi a to nemam ziadne mini rucicky. Nech sa dari! Tak to jsi asi kouzelník .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Garny díky za dnešního "přítele na telefonu" To je to nejmenší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 pan ptica .. Sup 2.5 tdi .. výmněna řemene ... a banky na ostřik... to byl porod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 JIM tdi... oprava hadice turba .. obě ložiska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 O2 .. nějaké upravy .. zaslepení zámků a výmněna jedné hadice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Octa TDI 66 KW - automat ... nezvyhlá kombinace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jedna fabia na montáž parkovacího asistenta do lišty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 nejel si náhodou minulý pondělí přes Turnova? cca v 8 večer? projel tu nějakej bílej čmoud s pražskou RZ a bylo to dost podobný tvýmu autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 nejel si náhodou minulý pondělí přes Turnova? cca v 8 večer? projel tu nějakej bílej čmoud s pražskou RZ a bylo to dost podobný tvýmu autí Jo jo jel byl jsem něco zařizovat .... koukám ,že jsem vidět všude... no vidět.. jen chvilku že .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Opel vectra .. výmněna zadního okna... Takle se baví mládež na pražském sídlišti lužiny..... jen tak bum prásk ... tahle krabička... pod platem .. je slučovač FM signálu .. anténa na rádio je v zadním okně... signál jde po drátech na výhřev .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 no to jo .nevím .. jo budu nahánět... Cago pane!! To "nase" porad nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Taky bych rád Garnymu moc poděkoval za "Poradu po telefonu",myslím,že už jsem ho musel dost štvát.Tak díky. Jinak asi bych potřeboval pár maličkostí,někdy během příštího týdne.Potřeboval bych vyměnit palivovej filtr a ještě je tam jeden problém,stál jsem doscela dlouho v koloně a auto se docela zahřejvalo,tak nevím čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Taky bych rád Garnymu moc poděkoval za "Poradu po telefonu",myslím,že už jsem ho musel dost štvát.Tak díky.Jinak asi bych potřeboval pár maličkostí,někdy během příštího týdne.Potřeboval bych vyměnit palivovej filtr a ještě je tam jeden problém,stál jsem doscela dlouho v koloně a auto se docela zahřejvalo,tak nevím čím by to mohlo být ty máš teda věci ... jak to dopadlo akce motor... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) ty máš teda věci ... jak to dopadlo akce motor... ?? Akce motor dopadla tak,že jsem o 35 tisích chudší Editováno: 10. Září 2008, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Akce motor dopadla tak,že jsem o 35 tisích chudší tak to jsem si myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Opel corsa ... servis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 jedna pěkná Fabia na montáž parkáče ... má i maxík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Octa TDI 66 KW - automat ... nezvyhlá kombinace... jaak nezvykla, ja uz videl 2 ... nakonec to bylo turbo, mam nove a uz 2tis. km bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 jaak nezvykla, ja uz videl 2 ...nakonec to bylo turbo, mam nove a uz 2tis. km bez problemu Hmm tak to jsem si myslel ...hlavně že jsem vám to říkal ... no hlavně ,že to jede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) včera jsem byl u Petra a pro samý povídání a práci co Petr měl jsme ani nic nevyfotili, ale to neva dělal se olej a měnil se vysokonapěťovej modul, kterej mimochodem vypověděl služby v neděli ráno v sobotu bylo vše OK a v neděli, když jsem jel ke známým zapojit sporák si říkám sakra co to je? Auto klepalo a jelo jen na 3 válce ...sakra volám Petrovi a dojed jukneme na to a uvidíme co to je..dojel jsem, napíchli jsme na ntb a vše bylo jasné náhodou měl Petr potřebný modul doma tak mi ji půjčil a včera vyměnil za nový tímto móóóc děkuju Editováno: 17. Září 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 no panacek se zase cini koukame no takze prezident uz ma taky nalitano na servis takze prijedeme co nejdrif na > cisteni turba > volej > zaslepeni zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 to víš maká až s emu z uší kouří jak u něj budeš tak cinkni pokud budu doma tak bych dojel na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 jasna vec, jen musim sehnat na tu dobu druhy auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.