BadyS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 no panacek se zase cini koukame no takze prezident uz ma taky nalitano na servis takze prijedeme co nejdrif na > cisteni turba > volej > zaslepeni zamku kua co by ti volal, nemáš na kredit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 od toho jsou poplatky OC klubu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jasna vec, jen musim sehnat na tu dobu druhy auto uplať Vojtu ať zapůjčí Leonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 ty jo leonida klidne ale to bratr jezdi furt, vcera sme se potkali ve 23*40 na jizni spojce a to sem jel lagunou na slovenskejch znackach badys: volat garnymu budu ja, oc to zatahne haaaaa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 včera jsem byl u Petra a pro samý povídání a práci co Petr měl jsme ani nic nevyfotili, ale to neva dělal se olej a měnil se vysokonapěťovej modul, kterej mimochodem vypověděl služby v neděli ráno v sobotu bylo vše OK a v neděli, když jsem jel ke známým zapojit sporák si říkám sakra co to je? Auto klepalo a jelo jen na 3 válce ...sakra volám Petrovi a dojed jukneme na to a uvidíme co to je..dojel jsem, napíchli jsme na ntb a vše bylo jasné náhodou měl Petr potřebný modul doma tak mi ji půjčil a včera vyměnil za nový tímto móóóc děkuju Jo jo jasná věc ... kdyby to takle šlo vždycky... jinak jsme docela pokecali ... hlavně ty RC .. to jsem zvědavej co jsi vytunil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 no panacek se zase cini koukame no takze prezident uz ma taky nalitano na servis takze prijedeme co nejdrif na > cisteni turba > volej > zaslepeni zamku Hehe .. no pane vy ještě žijete... no není problém jen mi cinkni do předu a pořešíme... a jinak pro zlepšování služem pro zákazníky klubové i neklubové tu mám náhradní vůz ..takže při nejhorším když nic neseženeš tak to můžem vyřešit i z vlastních zdrojů .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 to badys ... Jinak zásilka opět o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Hehe .. no pane vy ještě žijete... no není problém jen mi cinkni do předu a pořešíme... a jinak pro zlepšování služem pro zákazníky klubové i neklubové tu mám náhradní vůz ..takže při nejhorším když nic neseženeš tak to můžem vyřešit i z vlastních zdrojů .... neřikej, že sis pořídil HTPéčko ve výbavě Junior jako u autorizáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 neřikej, že sis pořídil HTPéčko ve výbavě Junior jako u autorizáku Nazdar ... no nějaké tdi se napučení najde.... Jinak HTP mi nesmí do baráku .... Hovno To Pojede ... a nebo Hned To Prodat..... si myslím že jsou hesla uplně přesné ... jedno HTP jsem mněl doma.. a už nikdy... více.. a o poruchovosti a spotřebě o tomto motoru nebudu radči ani mluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 teda Garny, takhle pomlouvat HTP nejlepší motor VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 teda Garny, takhle pomlouvat HTP nejlepší motor VW no je mi jasné ,že hlavně fabiaci asi budou namýtat a nenechají si na jejich HTP šáhnout... ale z hlediska servisu a oprav ... bohužel .. to nejlepší motor je ironie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 hej garny,nebyl jsi náhodou na natáčení Mistr GS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no Garny je strašná hvězda tedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 si tam lehal na "fuckira" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 to víte, že tam byl dyk je tam skoro každej díl, ale mě si stěžoval, že ho kamera bere moc málo @garny vypadá to, že v sobotu půjdeme asi do Sokolovny kdyby jsme šli na Globus tak Ti cinknu a když budeš hodnej tak i půjčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 hej garny,nebyl jsi náhodou na natáčení Mistr GS?? Jo byl ... jak už dole psal hensel ... sem tam se stavím .. točí se to u známého v divadle... tak nás semtam pohostí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 no Garny je strašná hvězda tedka Občas... je to tam docela mazec počkejte až tam bude přímář nešpor s bohnické nemocnice.... to jsem trochu nechápal ... vetšího blázna jsem neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 si tam lehal na "fuckira" No tak to mi ani nepovídej ... ten byl na mně nějak utaženej.. pořád mi něco dával ..nějaké ty předměty.... a pak at si na něj vlezu .... tak to jsem byl trochu zmatenej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 to víte, že tam byl dyk je tam skoro každej díl, ale mě si stěžoval, že ho kamera bere moc málo @garny vypadá to, že v sobotu půjdeme asi do Sokolovny kdyby jsme šli na Globus tak Ti cinknu a když budeš hodnej tak i půjčím jo tak to bych se zašel podívat zavolám na fon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 felda na brzdy.. jsem musel zavzpomínat .. jak se to ještě dělá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 saab hadice od turba nevydržela.... docela mně překvapilo kolik stojí kousek gumové hadice... myslím , že okolo 5000 - 6000 kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Pan amog na výmněnu tlumiče.... tlumič se ve svém těle povolil a vytekl .. tím se zničil... doufám ,že mu to výrobce vyreklamuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 jedno tdi turbo na opravu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Děkujeme za to turbisko, bylo mi řečeno, že to jezdí jak za nova, kolega spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ahoj .. no tak to je dobře... hlavně ,že mu to jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.