cosby Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Garny,za tu dobu už jsis mohl svařit držák na motor jak mají v servisu,když děláš rozvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 zdarvím... tak servis pracuje i pro mezinárodní zakazníky..... Ha.... Vidim odmontovanej drzak motoru a zadny zaves zeshora......podkladate olejovou vanu ? Jestli se to da, mam radost.....marne premyslim, jak to budu pri vymene rozvodu delat ja... ( take 2.0 ) Jo jo ze spoda bohatě stačí... jen ne pžímo kov na hliník.. vždy mezi dřevo... ze shora držák je na hovno.. za prvé dost překáží .. a za druhé je potřeba s motorem na horu a holů.. a to by jinak nešlo.. zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Garny,za tu dobu už jsis mohl svařit držák na motor jak mají v servisu,když děláš rozvody I ty rejpale... já ho i mněl ale dost nepraktické.. takře nic.. držák se používá jen když je auto na heveru celé a vysoko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Má někdo zájem.... jedná se o subwoofer Ground Zero Radiaktiv GZRW 12S -AL Velikost 300 mm,výkon RMS: 500 W,Citlivost 91,4 DB,Ozvučnice 50 litrů,doporučený objem uzavřené ozvučnice 20 litrů, Impendence 4 ohm. Stáří jeden rok. Dnes se tento model stále prodává cca 5000 kč dříve to stálo více .. nyní prodávám DVA stejné REPRO z mého vozu,Kdo viděl a slyšel tak zná ... za cenu 5000 kč Kdo by mněl zájem o repro tak at volá.. na 777 005 887 garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 výmněna zámků dveří.... zaslepování atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A ještě další..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Má někdo zájem.... jedná se o subwoofer Ground Zero Radiaktiv GZRW 12S -AL Velikost 300 mm,výkon RMS: 500 W,Citlivost 91,4 DB,Ozvučnice 50 litrů,doporučený objem uzavřené ozvučnice 20 litrů, Impendence 4 ohm. Stáří jeden rok. Dnes se tento model stále prodává cca 5000 kč dříve to stálo více .. nyní prodávám DVA stejné REPRO z mého vozu,Kdo viděl a slyšel tak zná ... za cenu 5000 kčKdo by mněl zájem o repro tak at volá.. na 777 005 887 garny Nikdo nechce..????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Garny, kolik by přišli folie na Octu? Doklad nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 výmněna zámků dveří.... zaslepování atd.... pekny, pekny....no ja bych to uz asi nedal dohromady... takze opet dekuji!!! uz se z toho stava takova tradice....ale zase vse PERFEKT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Garny, kolik by přišli folie na Octu? Doklad nepotřebuju Ahoj folie na octu 5500 kč a myslím,že combi stojí stejně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak jsem se po čase zase dostal k počítači tak jsem hodím nějaké foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Přední náprava škoda superb .. docela prácička.... foto nové nápravy ,staré a díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A další.... bílá kůže je pěkná ale nepraktická pro mně... jinak práce docela dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Rozvody Felicie 1.6 taková práce je super.. to děšlat každej den tak se moc nezlobím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) Tak tentokrát jsem si opravoval svoje... už nějakou dobu mi nejezdil můj mini bike.. stále překážel na dílně až v sobotu jsem ho konečně vzal a skoro rozebral do šroubku... sundal jsem kapotáž,nádrž ,vyndal výfuk a nakonec motor complet.. rozebral vyčistil complet karburátor .. no a ejhle... už to zase frčí..... Editováno: 22. Srpen 2007, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak tentokrát jsem si opravoval svoje... už nějakou dobu mi nejezdil můj mini bike.. stále překážel na dílně až v sobotu jsem ho konečně vzal a skoro rozebral do šroubku... sundal jsem kapotáž,nádrž ,vyndal výfuk a nakonec motor complet.. rozebral vyčistil complet karburátor .. no a ejhle... už to zase frčí..... Satr lotr ... už to zase nejde natočit...... hodit ze skály ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) predelat na TDI a no problemo Tak tentokrát jsem si opravoval svoje... už nějakou dobu mi nejezdil můj mini bike.. stále překážel na dílně až v sobotu jsem ho konečně vzal a skoro rozebral do šroubku... sundal jsem kapotáž,nádrž ,vyndal výfuk a nakonec motor complet.. rozebral vyčistil complet karburátor .. no a ejhle... už to zase frčí..... Satr lotr ... už to zase nejde natočit...... hodit ze skály ..... Editováno: 2. Září 2007, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Kubo,lepší bude cvajnlitr benál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak se ke mně po nějaké době dostala oprava francouzkého vozu.... peugeot partner.... Auto je to pěkné ale dělat něco na francouzkém autě je docela dřina to vám řeknu..... Auto 2005 2.0 HDI nabourané na přední část pravá strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak se ke mně po nějaké době dostala oprava francouzkého vozu.... peugeot partner.... Auto je to pěkné ale dělat něco na francouzkém autě je docela dřina to vám řeknu..... Auto 2005 2.0 HDI nabourané na přední část pravá strana hele, to už bylo jednou stříkaný nebo proč je částečně modrá i ta nádobka na ostřik?? že by frantíci stříkali polonastrojený auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 A další.... motor ven atd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak se ke mně po nějaké době dostala oprava francouzkého vozu.... peugeot partner.... Auto je to pěkné ale dělat něco na francouzkém autě je docela dřina to vám řeknu..... Auto 2005 2.0 HDI nabourané na přední část pravá strana hele, to už bylo jednou stříkaný nebo proč je částečně modrá i ta nádobka na ostřik?? že by frantíci stříkali polonastrojený auto?? Jo jo máš pravdu... taky jsem na to koukal ... auto už bylo ve francii stříkáno.... když bylo auto u lakýrníka tak říkal ,že jsou už nějaké díly stříkané..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak auto už je hotové od klempíře a z lakovny... tak všechno zase dohromady... motor do auta.. a vše poštelovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Ještě chladiče ...opravit nějakou elektriku a můžem to dodělat ...at to frčí ..... konečný výsledek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 WV golf ... oprava stahovačky a zaslepování zámků... ty zámky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.