garny Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Doufam ze na ni mas telefoni cislo.... Jinak te bude muset sestrelit jeste jednou. To vis, kdy zenska ma zajem udela cokoliv.... :) číslo mám .. neboj .. ale nepotřebuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 garny..odkud mas takovou spesl tyc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 garny..odkud mas takovou spesl tyc ? Auto prima atd... já ji koupil v nějakých autodoplnkách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Takze me nezbyva nez se pridat do pocetneho klubu spokojenych zakazniku. Petr mi menil spojku a aby toho nebylo malo jeste nainstaloval parkovaciho asistenta. Ocenuju jeho velmi peclivej pristup a ferovy jednani. Rikal ze nadelal nejaky fotky, tak tu treba bude moznost mrknout na detaily. Takze jeste jednou diky, spojka jde pekne lehce a krasne vprostred zabira, parkovani je tez supr. Zdravi Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 I ja musim pochavlit Grny servis a hlavne Garny asistance, kdy prijel,koukl,odtahl,opravil a forman zase lita,jak das.. Diky moc Petre!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 I ja musim pochavlit Garny servis a hlavne Garny asistance, kdy prijel,koukl,odtahl,opravil a forman zase lita,jak das.. Diky moc Petre!! Akce fakír byla v pohodě... já jsem jen modlil aby ta točící poloosa vypadla.. to by byl masakr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Takze me nezbyva nez se pridat do pocetneho klubu spokojenych zakazniku.Petr mi menil spojku a aby toho nebylo malo jeste nainstaloval parkovaciho asistenta. Ocenuju jeho velmi peclivej pristup a ferovy jednani. Rikal ze nadelal nejaky fotky, tak tu treba bude moznost mrknout na detaily. Takze jeste jednou diky, spojka jde pekne lehce a krasne vprostred zabira, parkovani je tez supr. Zdravi Jirka I já děkuji pane.. hlavně ,že jsou všichni spokojení ... a ten plyn to bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 tak slíbené foto... joshua ... octa 1.6 i na LPG... jinak k montáži lpg se radči nebudu vyjadřovat... hold horká jehla... Výmněna spojkového setu a montáž parkovacího asis .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka... tak koukam, prodali to za 5 minut 12 ) nejspis by se to dalo uhrat na reklamaci skryte vady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak koukam, prodali to za 5 minut 12 ) nejspis by se to dalo uhrat na reklamaci skryte vady cha cha .. no to boužel uhrát nedalo.. martyp byl s touto zavadou seznámen a nějak otálel až se to polámalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 cha cha .. no to boužel uhrát nedalo.. martyp byl s touto zavadou seznámen a nějak otálel až se to polámalo.. jinak i tobe garny diky za pomoc v tomto roce a v pristim navidenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky jeden velmi spokojeny zakaznik supr spolurace rychlost kvalita a na dalsi navstevu v roce 2009 ZDAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka... Heheeee muj fakir Teodor je slavneeeej!!! :D jeste jednou diky Garny!! gdanx: He,to bych mohl vid.. :D Ba ne,byla to moje blbost..byla v prdeli jen manzeta,byl sem seznamen,jak rika Garny,kloubik uz cvakal,ale nemel jsem cas to nejak udelat,proste sem to neresil,az jsem jednou zatacel a RUP,trosicku rana a bylo vymalovano...Nastesti jen 100m od baraku,takze me to nenechalo ve stychu nekde v centru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Opět tu chválím Garnyho clubový servis.I přes to,že je dnes svátek,vyřešil Garny problém na moji Fabii a už zase svítíme jak máme Takže velké díky Petře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Opět tu chválím Garnyho clubový servis.I přes to,že je dnes svátek,vyřešil Garny problém na moji Fabii a už zase svítíme jak máme Takže velké díky Petře to jsi mněl slíbeno už od minula... foto dodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Fabka RS .. rozborka a oprava xenon lampa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 mám tu ještě nějaké foto s poslední doby co jsem nestihl nahrát... tak tet ... trocha času... Audi A4 na spojku... 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 wv passat .. výmněna blatníku a dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 opět trocha nostalgie ,henslova bejvalá octa ... tet jiný majitel ...opet ve stejném servise... přepákování stěrače.... a servísek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 jedna octa laurinka ... no docela dost práce.... kontrola střiku ,žhávící svíčky,předestřik,nová páčka tempomatu ,výmněna čidla ESP,zámek dveří a záslepka do kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 kde se dá koupit ta záslepka do zámku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Už to tady bylo i s fotem, jinak já jí kupoval v autorizovaném servisu za 36,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil... Kriste pane,co to tam vyvadi? :D Jeste ze do toho motoru nepadl po hube.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.