Palo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 když se k tomu nemáte, tak co nadělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jo pánové je to bomba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 sousedova mazda 626 .. na spojčičku a full servis.. v četně oprava klimatronik atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jedno TDI na výmněnu turba.... nové turbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 sousedova mazda 626 .. na spojčičku a full servis.. v četně oprava klimatronik atd... Copa bylo klimatroniku? Chudák střeva venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 jedno 1.8 turbo na rozvody... musím podotknout ,že auto teda jede moc pěkně ... po delší době jsem seděl co tahalo do sedaček... A co když už do sedaček netahá? Co je s ním "Turbo"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A co když už do sedaček netahá? Co je s ním "Turbo"? mněl to trochu čipnuté... počítám tak 180 - 200 koníků... a to je už docela uspokjivé... když pak člověk sedne do 66 kw tak je to znát .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Seat toledo .. se zajímavím motorem 2.3 V5 ... oprava klimatronik ... nokonec špatný ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jedno TDI na výmnenu olejového čerpadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honemi Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jedno TDI na výmněnu turba.... nové turbo... Super Garny, autíčko zas šlape jak má a když mu dám místo jarový vody pořádnou naftu, je to ještě lepší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Super Garny, autíčko zas šlape jak má a když mu dám místo jarový vody pořádnou naftu, je to ještě lepší..... no jo to víš pořádné palivo je základ.... jinak nedávno jsem si zpomněl .. byl u mně jeden zákazník a ten mi povídal ,že má bratrance co má nějaké tdi a ,že našel někde na chatě cca 300 litrů nafty z roku nebreč .. tak cca po 200 litrech odešlo čerpadlo a střiky... tak si drbal trochu chlavu.... zamrzí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 WV Golf 4 .. montáž zadních repro a kabeláže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Fabia na ložisko a kloub poloosy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Fíla Tau a jeho libová fabka .. a zase nějaké novinky.. odemně novej stabík a cupra bloky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 škoda felicie .. škrtící klapka K.O. známá věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Golf 4 na ložisko... abych řekl pravdu tak když jsem jel v tomto autě tak jsem se docela fál... takle K.O. ložisko jsem neviděl.. hlavně cca 80 km rychlosti . a nešlyšel jsem tam sám sebe ... hroznej rachot.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Neco mojeho bys nemel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Neco mojeho bys nemel? neboj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jedna O2 tdi .. ala radim .. vymněnil 4x4 za O2 .. jo jo auto vonělo novotou ... jen chybělo zabezpečení a tak contrukt toto auto trochu zabezpečil více,před nenechavci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jedno tdi PD na rozvody.. samé červené značky ??? ne moje.. .. oprava 4x4 a další peripetie.. .. michal asi ví.... jinak jsem toho moc nefotil .. tyhle běžné servisi už moc nefotím .. jen něco málo pro mojí potřebu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jedno tdi PD na rozvody.. samé červené značky ??? ne moje.. .. oprava 4x4 a další peripetie.. .. michal asi ví.... jinak jsem toho moc nefotil .. tyhle běžné servisi už moc nefotím .. jen něco málo pro mojí potřebu.. Tak konecne vim o cem si mluvil - to muselo byt fakt prase A skoda, ze ten haldex si vic nenafotil hlavne ten konektor me zajimal. BTW dalsi velorex uz je opraven nechces do klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jo jak říkám na focení už nezbývá moc času... a ten konektor a haldex... tak to bohužel ..je to všechno schováno v rámu . .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ty "jistis " matky barvou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vsak pise, ze nejsou jeho - to byl taky duvod, proc sem chtel ty fotky, protoze me upozornoval, ze tam nekdo delal neco s remenem i kdyz ja o tom nevim a mel bych vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.