garny Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 garny nepise se silemblok ani silenblok ale silent(anglicky tichy)blok Na kvalitu prace to ale nema vliv jo jo ..hlavně ze si ruzumíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasso2 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ahoj Garny, byl jsem u tebe na rozvodech s Octavkou 1,9 Tdi v breznu, menil jsi mi taky olej a filtry (servisni prohlidka) ted mam problem ze auto najednou z niceho nic zaclo rachtat z motoru, jako by se tam neco natahovalo nebo tak podobne, nevis cim by to mohlo byt, a jestli by bylo pripadne mozny k tobe zajet a jestli by jsi byl tak hodnej a juknul na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Čau Garny. Dávám ti sem foto toho šrámu. Mrkni na to jestli bys to opravil. Díky. Editováno: 25. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Rosťo, kde se ti to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Čau Garny. Dávám ti sem pár foto toho šrámu. Mrkni na to jestli bys to opravil. Díky. jo asi lakovna by to spravila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Octa 1.6 na spojku a zadní brzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 michal a jeho tdi 4x4 ... výmněna čelního okna,zapojení deštového serzoru,stmívací zrcátko a zapojení J-Dot ala parking .. trocha kabalů ... a rychlo sponky ... hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jako vzdy super prace destak maka bezchybne a auticka jsou ve zpetnym najednou takova zelena D-DOT uz data pres Klinku taky sosa - dekuju BTW nenasel si tam nekde po garazi valet to predchozi rele na cyklovac? Nejak sem ho v introsu nenasel a treba pujde udat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jako vzdy super prace destak maka bezchybne a auticka jsou ve zpetnym najednou takova zelena D-DOT uz data pres Klinku taky sosa - dekuju BTW nenasel si tam nekde po garazi valet to predchozi rele na cyklovac? Nejak sem ho v introsu nenasel a treba pujde udat. hmm nevím .. se podívám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Petře, dneska děláš tu Mazdu 6? Editováno: 20. Duben 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 opet dekuji za super praci, maximalni spokojenost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Petře, dneska děláš tu Mazdu 6? někdo mi volal ,že potřebuje pořešit na mazdě 6 nápravu ... ale pak volal ,že nemůže a už se neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 aha, tak to nevim, že to nevyšlo, byl to Fishkaa, měl dřív bílou F 1.4 a asi mu do toho něco vlítlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 aha, tak to nevim, že to nevyšlo, byl to Fishkaa, měl dřív bílou F 1.4 a asi mu do toho něco vlítlo Asi ano ... třeba nějaká mladá blondýna.. kdo ví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Pockej to spis on vlitnul na nejakou blondynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Děkuji panu doktoru Garnymu za včasnou, rychlou a přesnou léčbu Lízy. Dále musím potvrdit, že "malý" Garny roste strašně rychle a je to chlap jako hora, do půl roku budu proti němu prcek. Máma se tvářila spokojeně, což je neméně důležitý faktor. Ještě jednou díky Petře a ať jste všichni zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Děkuji panu doktoru Garnymu za včasnou, rychlou a přesnou léčbu Lízy. Dále musím potvrdit, že "malý" Garny roste strašně rychle a je to chlap jako hora, do půl roku budu proti němu prcek. Máma se tvářila spokojeně, což je neméně důležitý faktor. Ještě jednou díky Petře a ať jste všichni zdraví jo roste jako blázen .... a nemáš čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Chlape tak se zase ukazu posli SMS kdy se ti to hodi nejaky zelezo pod auto mno a ozvalo se na chvili nabijeni, ale uz zase nabiji tak pri ty prilezitosti kouknout cim to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Chlape tak se zase ukazu posli SMS kdy se ti to hodi nejaky zelezo pod auto mno a ozvalo se na chvili nabijeni, ale uz zase nabiji tak pri ty prilezitosti kouknout cim to bylo hmm tak to vypadá na 90 procent na volnoběžku od alternátoru .. bežná věc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jedna spojčička ..ala nissan ... japonec až na konec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jedna starší octa 01 . 1.8 bez turba na rozvody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 pan kocht si odskočil s dánska na nějaký ten servísek ... Pořádně přilepit tu jeho lištu na kufr... místo oboustranky... zadní ložiska K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak jsem včera byl u Petra pro autí nejdřív sem začal slyšet z pod auta takovej drncavej zvuk výfuku ...volám Peťovi a ten hned no to je jasný to bude takovej držáček výfuku a taky, že jo a pak říkám ty Peťul když jedu slyším takový tu tu tut tu co to může být a hádejte Petr zvedl auto a zjistil, že jsem měl povolený přední levý kolo zase nějaká svině zlodějská mi chtěla čornout kola. No jak mě o tom Petr informoval tak říkal nechceš zkouknout klimu a já ok a když jsem dojel k Peťovi tak jsem přes půl hodky pokecali u jeho nové hračky co pořídil ..klima doplněná zkontrolovaná a dokonce mi přijde, že i voní ....Peťo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 musim rict ze to fungl lozisko na pozadi tech rezatin pusobi fakt ftipne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to hensel: no ještě aby to nevonělo . když to máš vyčistěné .. tak hlavně ,že opět vše funguje a je O.K.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.