Publikováno Červen 25, 200718 r Hello.. Len tak na okraj.. pri kluckach na otvaranie dveri mam totalne doskrabany lak, ako keby som ho pri kazdom otvoreni skriabal nechtami. pritom auto pouzivam prevazne sam a nemam nejake ostre nechty.. proste normalny chlap..ziadna zena s dlhymi, mozno umelymi nechtemi.. pripada mi to ako keby okolo tych kluciek a pod nimi nebol nejaky kvalitny lak..vyzera to hrozne a keby som to chcel predat, tak to nikto nekupy, lebo si bude mysliet, ze to ma ovela viac najazdene, a je to "zhumplovane" proste pri pripadnom predaji je to problem... ma to este niekto. alebo len ja som chytil vadny kus... predtym, som mal feldu a nic podobne na nej nebolo a tiez boli klucku v laku...
Červen 25, 200718 r Hello..Len tak na okraj.. pri kluckach na otvaranie dveri mam totalne doskrabany lak, ako keby som ho pri kazdom otvoreni skriabal nechtami. pritom auto pouzivam prevazne sam a nemam nejake ostre nechty.. proste normalny chlap..ziadna zena s dlhymi, mozno umelymi nechtemi.. pripada mi to ako keby okolo tych kluciek a pod nimi nebol nejaky kvalitny lak..vyzera to hrozne a keby som to chcel predat, tak to nikto nekupy, lebo si bude mysliet, ze to ma ovela viac najazdene, a je to "zhumplovane" proste pri pripadnom predaji je to problem... ma to este niekto. alebo len ja som chytil vadny kus... predtym, som mal feldu a nic podobne na nej nebolo a tiez boli klucku v laku... Uz se to tu nekolikrat resilo: napr tady: Link Je to problem hodne uzivatelu. Kolikrat si ani neuvedomis ze jsi skrabl o lak nehtem. Jestli mas velkou pracku tak jak ja tak to mas jak o tygra....
Červen 25, 200718 r Na Felicii se ti to stát nemohlo z toho důvodu, že měla jinej systém klik. Zkus to rozleštit Tempem, jak ti Dodo11 radil odkazem. Když to nezaberu, mužeš si třeba koupit plastové krytky klik a dveří pod klikou. Ale je pravda, že kolem klik je poškrábanejch hodně Kokt i Fábek.
Červen 25, 200718 r Na Felicii se ti to stát nemohlo z toho důvodu, že měla jinej systém klik. Zkus to rozleštit Tempem, jak ti Dodo11 radil odkazem. Když to nezaberu, mužeš si třeba koupit plastové krytky klik a dveří pod klikou. Ale je pravda, že kolem klik je poškrábanejch hodně Kokt i Fábek. jj, Tempo prý dělá trochu problémy na tmavých barvách (nevím, ale někde jsem to tu četl?), ale já už to dělal 2 x Tempem (šedá Stone metalíza) a naprostá spokojenost
Červen 25, 200718 r Na Felicii se ti to stát nemohlo z toho důvodu, že měla jinej systém klik. Zkus to rozleštit Tempem, jak ti Dodo11 radil odkazem. Když to nezaberu, mužeš si třeba koupit plastové krytky klik a dveří pod klikou. Ale je pravda, že kolem klik je poškrábanejch hodně Kokt i Fábek. jj, Tempo prý dělá trochu problémy na tmavých barvách (nevím, ale někde jsem to tu četl?), ale já už to dělal 2 x Tempem (šedá Stone metalíza) a naprostá spokojenost tempo je na to super, akorát na té mé červené se musí od klik pokračovat kolem celého auta, jinak mi pak svítí ten kus pod klikou a zbytek je zašlej
Červen 26, 200718 r Autor Hello hello Dakujem za odpovede... Mozem to vyskusat, zial mam cervenu... oficialne oranzova cheyene... tak uvidime..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.